At se tu mezi nami líbí. Take tu nejsem dlouho, ale za těch par tydnu jsem tu zažil i docela vzruso a legraci , a proto vítejlipo píše:Vazeni pratele! Pavouci jsou masozravci, mali slimaci mi za minuleho rezimu zcela zdecimovali vitrinu s orchidejemi.
Na pestovani se doporucovala bukova hrabanka a nebyly mikrovlnky, tak jsme to nesterilizovali a bylo to. Jinak se hlasim do fora prakticky jako zacatecnik, po leta jsem pestovala v mensim rozsahu kaktusy. Nyni mam maly sklenik a jsou jine moznosti, tak to zase chci zkusit. Zdravim, Lipo
co mi tu žere orchišky????
Re: co mi tu žere orchišky????
no to teda...to by byla tombolazahradnik píše:Škoda, že to nepřišlo dřív. Mohla si je odchytit a dát do tomboly třebakaacka3 píše:sakra...tak boj pokračuje dál....objevila jsem dalšího zmetka a další okousaný květŘekl bych, že se tam někde líhnou, ale asi jich tam není moc. Květy by mě tak nevadily, nervozní bych byl z nakousanejch novejch výhonů. Tak zase na čekanou
Tak letošní rok opravdu tropí hlouposti. Venku motýli nelétají, ve skleníku jsem také nic takového nezaznamenal a na květném stvolu Cynoches jsem si náhodou všiml této potvory. Jen mi nejde na rozum, kde se tam vzala.
Ještě že jste na to přišel. Bestie zelená
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Teda ale je šikovná kráásně se maskuje.A takovýho pažrádýlka
co měla na výběr.Vždycky jsme si v práci dělali srandu když se měl někdo dobře -tak to bylo já bych chtěla být u někoho psem papouškem atd.A tady by šlo říct -já bych chtěla být housenkou u Míry až teda na ten konec.
Jauvajs.
Tyto byvaji na pelargoniich, nenastehoval jste si do skleniku na prezimovani nejakou i s malou housenkou, jsou malo videt.Míra píše:Tak letošní rok opravdu tropí hlouposti. Venku motýli nelétají, ve skleníku jsem také nic takového nezaznamenal a na květném stvolu Cynoches jsem si náhodou všiml této potvory. Jen mi nejde na rozum, kde se tam vzala.
Jediné, co má z venku na přezimování jsou Mandevily a na nich nic nebylo, navíc vše než jde z venku do skleníku prochází chemickou očistou.