co mi tu žere orchišky????

Jak se bránit těm co ničí Vaše úsilí?
Odpovědět
garnet

Re: co mi tu žere orchišky????

Příspěvek od garnet »

lipo píše:Vazeni pratele! Pavouci jsou masozravci, mali slimaci mi za minuleho rezimu zcela zdecimovali vitrinu s orchidejemi.
Na pestovani se doporucovala bukova hrabanka a nebyly mikrovlnky, tak jsme to nesterilizovali a bylo to. Jinak se hlasim do fora prakticky jako zacatecnik, po leta jsem pestovala v mensim rozsahu kaktusy. Nyni mam maly sklenik a jsou jine moznosti, tak to zase chci zkusit. Zdravim, Lipo
At se tu mezi nami líbí. Take tu nejsem dlouho, ale za těch par tydnu jsem tu zažil i docela vzruso a legraci , a proto vítej :P
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

zahradnik píše:
kaacka3 píše:sakra...tak boj pokračuje dál....objevila jsem dalšího zmetka a další okousaný květ :evil:
Škoda, že to nepřišlo dřív. Mohla si je odchytit a dát do tomboly třeba :lol: Řekl bych, že se tam někde líhnou, ale asi jich tam není moc. Květy by mě tak nevadily, nervozní bych byl z nakousanejch novejch výhonů. Tak zase na čekanou :roll:
no to teda...to by byla tombola :lol: .....jo máš pravdu, nakousaný nový výhony, to by byl fakt mazec......včera jsem ještě koupila Substral careo a ty nejvíc okousaný dostanou další dávku :roll:
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Tak letošní rok opravdu tropí hlouposti. Venku motýli nelétají, ve skleníku jsem také nic takového nezaznamenal a na květném stvolu Cynoches jsem si náhodou všiml této potvory. Jen mi nejde na rozum, kde se tam vzala.
Přílohy
škůdce.jpg
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Ještě že jste na to přišel. Bestie zelená
drroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drroman »

pořádně vypasená housenka
:lol: :lol: :lol:
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Teda ale je šikovná kráásně se maskuje.A takovýho pažrádýlka :) co měla na výběr.Vždycky jsme si v práci dělali srandu když se měl někdo dobře -tak to bylo já bych chtěla být u někoho psem papouškem atd.A tady by šlo říct -já bych chtěla být housenkou u Míry až teda na ten konec. :o Jauvajs.
lipo

Příspěvek od lipo »

Míra píše:Tak letošní rok opravdu tropí hlouposti. Venku motýli nelétají, ve skleníku jsem také nic takového nezaznamenal a na květném stvolu Cynoches jsem si náhodou všiml této potvory. Jen mi nejde na rozum, kde se tam vzala.
Tyto byvaji na pelargoniich, nenastehoval jste si do skleniku na prezimovani nejakou i s malou housenkou, jsou malo videt.
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

Jediné, co má z venku na přezimování jsou Mandevily a na nich nic nebylo, navíc vše než jde z venku do skleníku prochází chemickou očistou.
Odpovědět