Zdeňko, máte pravdu. Je to Rokyt cypřišovitý, pokud mě Wikipedie neklameZdenka píše:A nemůže to být rokyt? Je podobný a dobře se odlupuje
Milane, díky za informace
Zdeňko, máte pravdu. Je to Rokyt cypřišovitý, pokud mě Wikipedie neklameZdenka píše:A nemůže to být rokyt? Je podobný a dobře se odlupuje
Já bych to neviděl tak černě. V tomto období ( v zimě) kdy teploty jsou stále kolem +3 - +7 mám ve skleníku 85-90% rel. vlhkosti.Karlos píše: to se mi zdá celkem zbytečné. Na to aby mech kvalitně rostl je zapotřebí dost vlhko a to nemusí vždy svědčit kořenům orchideje. Třeba ve větších sbírkách se mech šíří na podložky sám a stává se doslova plevelným škodlivým činitelem, takže jej pěstitelé odstraňují, aby kořeny nestály po zálivce dlouho ve vlhku a nehnily.
Teta, tak nevím, který způsob je brutálnější. Já když vidím, jak se ti slimáci po postřiku Mesurolem kroutí v křečích, tak z toho moc dobrý pocit nemámTeta píše:No - rada brutální, ale je fakt, že tam stále nějaké malé drzé potvory přežívají.....snečci zákeřní....a ukoušou vždy ten nový výhonek, nebo kořínek....i když jim dám vanish...
Tak Mesurol jsem nezkoušela...asi máš pravdu....já když nějakýho najdu, tak už ho taky bez milosti spláchnu...dříve mi jich bylo líto....ale když oni žerou, to co tam mají....nedá se nic dělat....nebo nepěstovat kytky...radzak píše:Teta, tak nevím, který způsob je brutálnější. Já když vidím, jak se ti slimáci po postřiku Mesurolem kroutí v křečích, tak z toho moc dobrý pocit nemámTeta píše:No - rada brutální, ale je fakt, že tam stále nějaké malé drzé potvory přežívají.....snečci zákeřní....a ukoušou vždy ten nový výhonek, nebo kořínek....i když jim dám vanish...