Paphiopedilum bez kořenů

Cypripedium, Paphiopedilum, Phragmipedium …
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Re: Paphiopedilum bez kořenů

Příspěvek od HAKI »

Ukážu ještě jedno pafíčko je to Paph. fairrieanum měl by to být albín.Mám ho od září,byl mnou zasazen ale nějak jsem měla z toho blbej pocit.Tak je teď v kuchyni v igelitu na rašeliníku.Ty dva kořeny jsou snad ok ale ráda bych aby už ukázal nový kořen nebo něco k sakru.Tak naděje umírá poslední ;)ještě ho v igelitu nechám ,zřejmě to nepůjde tak lehce.
Přílohy
Paph. fairrieanum
Paph. fairrieanum
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

HAKI píše:Ukážu ještě jedno pafíčko je to Paph. fairrieanum měl by to být albín.Mám ho od září,byl mnou zasazen ale nějak jsem měla z toho blbej pocit.Tak je teď v kuchyni v igelitu na rašeliníku.Ty dva kořeny jsou snad ok ale ráda bych aby už ukázal nový kořen nebo něco k sakru.Tak naděje umírá poslední ;)ještě ho v igelitu nechám ,zřejmě to nepůjde tak lehce.
Hanko, taky bych ho tam ještě nechala. Pokvete mi opět nějaký hybrid a u ostatních čekám,,,,,,,Věra
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

Haki, při Tvých zkušenostech a schopnostech vůbec nepochybuju o úspěšnosti záchrany ;)
Hezký den
Pavel
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

No uvidíme já raději moc v oblacích nelítám ale až se objeví kořínek budu skákat radostí.Někdy ale ani to není výhra :)
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Hanko, co ho dát rovnou do coco chipsů a do sáčku? V těch coco chipsech bych řekla,že to taky dobře koření.Ale zkoušela jsem to u Odontogloss ne u střevíců....Věra
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

Ono Paph. fairrieanum bude potvora. No já myslím ,že každá nasáklivá složka která drží vodu by byla dobrá .Já jsem si zvykla na rašeliník (možná je na střevíce nejlepší?)ted aby to pochopilo i to pafíčko.
Odpovědět