Paphiopedilum sanderianum
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paphiopedilum sanderianum
Opravdu skvost. Lehce závidím! Substrát?
Tedy Radku, moc pěkný článek.
Rostlina výstavní. Moc by mě zajímalo, jak dopadlo to sprášení. A ještě jedno, vydrží do Homol????

Rostlina výstavní. Moc by mě zajímalo, jak dopadlo to sprášení. A ještě jedno, vydrží do Homol????
Uf ,co k tomu dodat, obrovský obdiv a jenom tiše zírám , co se dá za nesmírnou a jak jsem se dočetla i velmi vzácnou krásu vypěstovat v podmínkách domova. Budu se opakovat máte můj velký obdiv, gratuluji
Eva
Není nad to, když se splní sen. K nezaplacení. Gratuluju ke kvetení, je to opravdu mimořádná rostlina. A taky by mne moc zajímalo, tak to dopadlo s tím sprášením, rostlina pana Kláta je taky naprosto úžasná, potomek by měl být skvělý. Přeju vám, ať se vám splní ještě nejeden podobný květinový sen
- vocabolo
- Kontaktovat uživatele:
sandero + aranžmá
Radku, je nádherná
a článek je moc hezky napsaný.
Zatím původní. Po odkvětu se ho chystám přesazovat: kůra, pemza, dřevěné uhlí, vápenec, sphagnum a možná ještě něco přidám.Karlos píše:Opravdu skvost. Lehce závidím! Substrát?
Obdivuji,je to nádhera ...a protože vím,že je v dobrých rukách,věřím ,že do roka zase vykvete...moc se těším na další kvetení...článek se také povedl
Jardo, jak dopadl výsev by mne také zajímalo. A jestli vydrží do Homol? To se necháme překvapit, ale nereálné to neníolaw píše:Tedy Radku, moc pěkný článek.![]()
Rostlina výstavní. Moc by mě zajímalo, jak dopadlo to sprášení. A ještě jedno, vydrží do Homol????![]()
![]()
![]()
![]()
Tohle není čisté sanderianum. Vypadá to na křížení s glanduliferum ( syn. praestans).vocabolo píše:sandero + aranžmá