Zimní zahrada
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zimní zahrada
No vidíš a máš zábavu na dalších 50let 
Bezva prostor. Ať se tam kytkám daří
Ráda bych je tam měla i v létě,ale nejde to neuchladím to. Měli jsme skleník jem na přezimování pelargonií a tak se moc střešní okna neřešila,teď mě to mrzí ,ale co naděláš. Tak mám takovou svoji zahrádku před starýnm skleníkem a při té bouřce mi nic neulítalo, je to vršek jsou kari sítě a chtěla jsem nějaký plast, ani by to nemusel být makrolon , aby šel jakoby zavřít, kdyby mělo něco přijít,ale to by se tedy muselo otvírat do prostoru a asi by to překáželo. Myslela jsem nejdřív vyklopit na střechu,ale neproudil by vrchem vzduch a to nechci....takže zase další úkol....
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
evulka píše:Já tuto rostlinu samozřejmě nemám, ale už to musím napsat. Haki ty máš tu ZZ tak pěknou, přijde jako když je právě teď "nová" všechno čisťounké , krásně uspořádané a to se týká i rostlin, prostě máš můj obdiv(snad nevadí , že tykám )ráda se pokochám
Nejprve tykání -jasně vůbec nevadí a dík za pochvalu -no motám se v tom jako každý
Vidím to jako věčné zkoušení a kličkování podle počasí Tento rok jsem si vymyslela horní palandičku v největším stínu zz.Díky horku co byly to nějak nevyšlo
Jen mě mrzí jedno.Ti co mají zz a je nás tu víc nějak nic nepíší a mě by hodně zajímalo jak je to u ostatních.Pročpakto je to takto ....
Myslím, že tvoje ZZ upoutá určitě nejen na první , ale i na druhý pohled
, máš to opravdu vymakané a určitě nás ještě s něčím překvapíš, díky za fotky je to paráda 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt, že člověka někdy povzbudí uplná konina -už to tu bylo ale dám to znovu.Monstera dubia mě šla hůř Marcgravie s ní není zatím problém.No a mám s nimi velký plazící plány. 
Prostě to tam budeš mít jako v domovině orchidejek a ty si libují 
Haki, díky za krásné fotky, tvoje fotky mě na fóru vždycky potěší a tvoje zz je prostě parádní. I když já v paneláku nikdy zz nebudu mít, je ta tvá pro mě inspirací.
Taky se mi na to hezky kouká
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jéé děkuju -trochu jsem doufala, že se někdo ještě přidá z fotkama ze zimní zahrady .Co je nového a tak .Možná je ještě čas dovolených a proto to nejde.