Zimní zahrada
- josef1josef
Re: Zimní zahrada
To Zdenka:
Děkuji za linky, takhle to stačí.
Josef.
Děkuji za linky, takhle to stačí.
Josef.
Ahoj všichni
Omlouvám se za odmlčení, ale sezóna mě zcela pohltila a sotva stačím monitorovat stav skleníku, natož něco psát, ale tady jsem pro zájemce zachytil pár kvetení , které proběhlo a nebo probíhá. Zimní zahrada je stále ve zkušební době a pořát se testuje, na co vlastně bude dobrá a na co ne. Je to 9 měsíců od založení. Tady máte pár obrázků v albu ZIMNÍ ZAHRADA jaro - léto :
http://garnet007.rajce.idnes.cz/
zdraví garnet
Omlouvám se za odmlčení, ale sezóna mě zcela pohltila a sotva stačím monitorovat stav skleníku, natož něco psát, ale tady jsem pro zájemce zachytil pár kvetení , které proběhlo a nebo probíhá. Zimní zahrada je stále ve zkušební době a pořát se testuje, na co vlastně bude dobrá a na co ne. Je to 9 měsíců od založení. Tady máte pár obrázků v albu ZIMNÍ ZAHRADA jaro - léto :
http://garnet007.rajce.idnes.cz/
zdraví garnet
K tomu není co dodat. Nádherná džungle a orchidejkám se v ní zřejmě náramně líbí. Ta promenea je výstavní, ale nejvíc se mi líbí Cyrtochilum macranthum. Garnet, díky za krásné fotky 
Zdravím,moc děkuji..je to nádhera,ať se dále všechno daří...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Kouká se na to velice dobře u kafíčka a hlavně z dálky ale ta realita to musí být pracovní masakr
promenea nádherná fakt čumím -kolik je tam rostlin pohromadě.
Není zač,když mám o co, rad se podelim, vaše příspěvky mi dost pomáhají tak se mohu ospon takhle trochu revanzovat.radzak píše:K tomu není co dodat. Nádherná džungle a orchidejkám se v ní zřejmě náramně líbí. Ta promenea je výstavní, ale nejvíc se mi líbí Cyrtochilum macranthum. Garnet, díky za krásné fotky
Pro Haki : Kolik je ve skleníku rostlin ? To fakt nevím, můžete je zkusit započítat
S tou práci to vůbec není tak zle, stačí mi to obden záliv , zaliti trva cca 30 min. Po práci je to dobrej relax.
Jen mě stále trápí slimousi, ale už je jich min, než na zacatku.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
NE NE myslela jsem Promenea- kolik je v tom trsu kytek.S tím počtem to je jasný to nevím ani já a jsem proti tobě takovej pidi pěstitel.garnet píše: Pro Haki : Kolik je ve skleníku rostlin ?
To mne těší, že je to psaní k něčemu dobré. Tak ať se dařígarnet píše:Není zač,když mám o co, rad se podelim, vaše příspěvky mi dost pomáhají tak se mohu ospon takhle trochu revanzovat.radzak píše:K tomu není co dodat. Nádherná džungle a orchidejkám se v ní zřejmě náramně líbí. Ta promenea je výstavní, ale nejvíc se mi líbí Cyrtochilum macranthum. Garnet, díky za krásné fotky
Pro Haki : Kolik je ve skleníku rostlin ? To fakt nevím, můžete je zkusit započítat![]()
S tou práci to vůbec není tak zle, stačí mi to obden záliv , zaliti trva cca 30 min. Po práci je to dobrej relax.
Jen mě stále trápí slimousi, ale už je jich min, než na zacatku.
Pidipestitel a nebo velkopestitel ? To není dulezite. Podstatne je jak se daří v pěstování , jak se o tom dokážeš podělit s ostatními a jak se dokážeš poučit z vlastních chyb a naslouchat radám druhých. Tvé zkušenosti jsou mnohdy velmi užitečné, i když jsou podávané "lidskou formou" a proto jim asi každy rozumi.HAKI píše:NE NE myslela jsem Promenea- kolik je v tom trsu kytek.S tím počtem to je jasný to nevím ani já a jsem proti tobě takovej pidi pěstitel.garnet píše: Pro Haki : Kolik je ve skleníku rostlin ?
Ty celkove pocty by ch také rad věděl, ale to pro me není dulezite. Až budu mít víc zkusennosti, bez problému je zveřejním a předán dal. Mimochodem, prave nakveta Stanhopea tigrina 1 rok stara a hned v několika nadelevných rostlinách, ostatní stanhopee
zatím narůstají. Pokud se bude dařit takhle dal, dam vědet.