Dendrobium limpidum
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Dendrobium limpidum
malá rostlinka ze sekce Pedilonum, původem z Nové Guinee. Známější z této sekce je např. bracteosum.
Re: Dendrobium limpidum
Je nádherný
Moc se mi tohle Dendro líbí. Hlavně rostlinou.
Krásné dendrobium, hlavně tím habitem. Proč se jmenuje jinak nevím, ale původně to bylo dichaeoides 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, dichaeoides je jiné, má slabší a delší pahlízy. Mám ho také. Zítra ti je vyfotím vedle seberadzak píše:Krásné dendrobium, hlavně tím habitem. Proč se jmenuje jinak nevím, ale původně to bylo dichaeoides
OKEvaJ píše:Radku, dichaeoides je jiné, má slabší a delší pahlízy. Mám ho také. Zítra ti je vyfotím vedle seberadzak píše:Krásné dendrobium, hlavně tím habitem. Proč se jmenuje jinak nevím, ale původně to bylo dichaeoides
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ani na Orchidspecies nejsou uváděné jako synonymum.radzak píše:OKEvaJ píše:Radku, dichaeoides je jiné, má slabší a delší pahlízy. Mám ho také. Zítra ti je vyfotím vedle seberadzak píše:Krásné dendrobium, hlavně tím habitem. Proč se jmenuje jinak nevím, ale původně to bylo dichaeoides, ale někde jsem to četl
To bylo jen v nějaké ceníku. Evo, můžeš udělat pro porovnání fotku? Mně se líbí víc to s tlustějšími pahlízami 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
mě se limpidum také víc líbí. Chtěla jsem ho dneska vyfotit, ale pro déšť jsem se tam nedostala, mám ho v přístřešku venku. Tak snad zítra bude chvíle bez deštěradzak píše:To bylo jen v nějaké ceníku. Evo, můžeš udělat pro porovnání fotku? Mně se líbí víc to s tlustějšími pahlízami
To víš, přišel monzun, akorát trochu chladnejEvaJ píše:mě se limpidum také víc líbí. Chtěla jsem ho dneska vyfotit, ale pro déšť jsem se tam nedostala, mám ho v přístřešku venku. Tak snad zítra bude chvíle bez deštěradzak píše:To bylo jen v nějaké ceníku. Evo, můžeš udělat pro porovnání fotku? Mně se líbí víc to s tlustějšími pahlízami