Tak držím pěstičky.Barbez2 píše:ale tlačí se mi tam něco bokem tak doufám že to bude nová pahlíza....mám ho vyvázaný na vinné révě s mechem a docela se drží
Trigonidium egertonianum
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trigonidium egertonianum
děkuji ten prcek je sympaťák a rád bych ho zachránil...stejně jako můj Miltoniopsis phalaenopsis potvora jedna se nalepila na balkone na sklo a upekla se trochu ale mam dvě zdravé pahlízy s listy a další pahlíza obráží
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
MILO.J- jak ti to tam divočí? Možná by ti mohla už taky kvést.Mě Trigonidium zatím vytlačilo jeden kvítek -uvidíme jestli bude ještě pokračovat.Protože tedy jeden je docela málo.
Hani,krásný květ..
Moc zajímavý a krásný květ. Můžu poprosit o foto celé rostliny?
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Haki nedivočí, ale řek bych vegetí spokojeně. Ze začátku kytku jen málo zalívám, tak za těch několik dní kdovíjaké přrůstky neudělala. Narašeno má, tipl bych spíš výhon, ale nevím. Nové kořeny rostou, no nevidím žádný problém.
Máš ale pěkný květ, dobrá fotka.
Máš ale pěkný květ, dobrá fotka.
Tedy to jsou květy 
To by se k nam hodilo, kdyz jsme Egertovi, Lipo
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak já jsem si myslela ,že když se jí vlastně moc neporušily kořeny měla by šanci vykvést. Ale květ bys poznal to je takové hubené cosi –no tak uvidíš.Mila.J píše: Narašeno má, tipl bych spíš výhon, ale nevím.
Ten kvítek je dost pidi v porovnání s kytkou.Vloni kvetla teda víc-no třeba ještě něco vytlačí.Jo a jedna večerní fotka.hozovka píše:Moc zajímavý a krásný květ. Můžu poprosit o foto celé rostliny?
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Haki, to máš jistě pravdu. Pěkná silná rostlina, určitě má dost sil na květ. Pokud by dostávala hned plné dávky vody. Ale to je přece jen trochu riskantní. Byla navázaná, dal jsem ji do květináče. Raději oželím jedno potenciální kvetení a dám rostlině větší prostor aklimatizaci, než ji hnát hned co nejrychleji s tím , že kořeny mohou shnít.