Hadam , ale risk nu toolaw píše:Také mám hádanku.![]()
![]()
![]()
Také mi kvete Anthurium, kdo pozná jaké???
Hádej, hádej, hádači....
Re: Hádej, hádej, hádači....
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě napadlo. A nebo A. trinerve ?
Jo jo, je to scandens.
Takovej správnej prďola. 
- Ivca.stechmullerova
Zdravím všechny, jsem tu jako nováček, ale již nějakou dobu pročítám zdejší témata. Nějakým řízením osudu jsem přičuchla k orchidejím, několik let již pěstuji phaly, kterým se myslím daří dobře. Čím dál víc ale toužím po nějakém menším epifytním kmeni.
Prosím o radu, koupila jsem tuto krásnou malinkou kapradinku, je spíš plazivého vzrůstu, bohužel jsem nikde nenašla co je zač. Věděl by někdo o který druh se jedná?

Prosím o radu, koupila jsem tuto krásnou malinkou kapradinku, je spíš plazivého vzrůstu, bohužel jsem nikde nenašla co je zač. Věděl by někdo o který druh se jedná?

-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
http://toptropicals.com/pics/garden/m1/ ... a10165.jpg Nejspíš Hemionitis palmata
Karlosi, máš můj velký dík 
To jsou určitě hybridy. U te Cattleye bych typoval, ze je to křížence Cat. aurantiaca. Nároky jako kazda Cat., tahle spec. dost světla a čerstvého vzduchu.Ivca.stechmullerova píše:Ahoj Všem,také se přidám,koupila jsem si katleju ale nevím jestly je to botanika nebo hybrid a jak se celým jmenem jmenuje takhle mám 3 orchideje
Budu moc ráda,když mě poradíte,jak zalejvat s teplotou jedná se o papučáka.Díky Ivča
- Ivca.stechmullerova
Ahoj Garnet,děkuji za radu pa Ivča