FOTKY PODLE NÁLADY 2
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTKY PODLE NÁLADY 2
Dyž my tam jeli hlavně sbírat semínka, případně sazeničky skalniček a to byla jejich doba. Ale faktem je, že takové Cypripedium macranthos se tam nepočítalo na kusy ale na hektary 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Aaaaaaaaúúúúúuuuuuuuu. To je mučení
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ta třetí fotka je pěkná-to nebe. No jinak čistá příroda co?To asi moc není výlet pro ženský-nebo byly nějaký ve výpravě 
- lukas.kresina
Mě zase zaujala nejvíc ta první. Asi jsem profesionálně deformovaný, ale docela by mě zajímaly ty bílé kameny v popředí.
Lukáš Křesina
Lukáš Křesina
Nádherná krajina
. Vždycky jsem si myslel, že Mongolsko je jedna velká rovina
.
Zahradníku-to je MAZEC...
Jojo,člověk si má plnit svý sny,dokud to jde...
Jojo,člověk si má plnit svý sny,dokud to jde...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Mám svačinu tak popořádku. Haki před těmi pěti lety to byla naprosto nenarušená příroda. Modřínovou tajgu nikdo nekácí, protože je to prý smolnaté, studené dřevo. Říkali domorodci, a tak se tam jen pasou krávy, a po spojnici do Mongolska projede, třikrát za den, klaďák z teplejších oblastí plný kmenů borovic. Žádné mobily,rádia, hukot dopravy. Když jsme seděli před místním magazinem a popíjeli pivo, bylo to jako ve stroji času. A ta voda v řece/ Bílý Irkut se jmenuje/ je pitná. No žádnou ženu jsme s sebou neměli, ale která by se vydržela mýt jednou za čtrnáct dnů v ledové řece ?
Lukáši Vás asi zklamu, ale já nevím co to bylo. Přiložím ještě dva snímky, na kterých je patrnější, že šlo spíše o směs. Připadlo mi to, jako nějaké kyselé horniny, i když barvou by to mohl být i vápenec. Bohužel jsem žádný nedovezl. Radku Sajany jsou na hranicích s Mongolskem kam, tuším, zasahuje v podobě nějakého hřebenu, ale pak už je to jen pahorkatina a nebo rovina. My už jsme Mongolsko tenkrát nezvládli. Marťane tak tak 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jasně to si člověk ani nedokáže představit.Ale musí to být strašně uvolńující ......možná jsme už otroci těch sarapatiček ,bez kterých to už taky nejde.zahradnik píše: Žádné mobily,rádia, hukot dopravy. Když jsme seděli před místním magazinem a popíjeli pivo, bylo to jako ve stroji času.
Ty ženský-najdou se určitě já mám dvě zákaznice jedna letuška a vojanda.Ty jezdí vlastně utíkají na takovéto výpravy.Osobně si myslím ,že ženský mohou narušit morálku mužstva-určitě to bez nich vaší partičce nevadilo.Ale zase na druhou stranu musí člověk koukat na svůj zdravotní stav a různý nebezpečí -to slyším v práci .Ne vždy to proběhne vše ok v různých zemích -zase když to člověk přežije není co řešit.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Tam byla neskutečná pohoda. To je Burjatská oblast a to jsou budhisté. Bylo s nima príma popovídání a navíc jim víra zakazuje alkohol, tak se s nimi člověk ani neopil. To u Bajkalu bylo povyražení. Ještě, že s náma byl kamarád Pepa, co tehdá upil i Rusa
Ptali jsme se na medvědy a vlky, ale bylo nám řečeno, že ti jsou přes léto v tajze. Klidně bych letěl zase.
Také, že je. Tohle ale není Mongolsko. Leč i tam jsou pohoří. Ty jejich stepi ale nejsou klasická tráva nýbrž bordel něco jako černobýl,kterého tam je mnoho druhů, bez křovin stromů a cest. Koncem srpna ráno -5 a poprašek sněhu.radzak píše:Nádherná krajina. Vždycky jsem si myslel, že Mongolsko je jedna velká rovina
.