Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
A ještě něco:
Věro moc pěkné kvetení a ten kosák je taky super 
To jsem fotila ráno, mám i budku jak trpěli hladem chodili až na parapet kocourovi na jídlo, tak jsem tam pak dávala proso...evulka píše:Věro moc pěkné kvetení a ten kosák je taky super
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
VĚRKO pěkný a pošlu taky něco .Ještě - to Platycerium jsi měla přes zimu ve skleníku?Zajímalo by mě jaký asi pokles teplot vydrželo.
Hanko celou zimu, teplota 14 st, mám i Grande, to je tam taky,ale koupila jsem takovýho chcípáčka,ale už začíná obrůstat....HAKI píše:VĚRKO pěkný a pošlu taky něco .Ještě - to Platycerium jsi měla přes zimu ve skleníku?Zajímalo by mě jaký asi pokles teplot vydrželo.
Krásný pafík,čekám až se rozvine P.maliponense, je toho víc,ale potřebuji teplo a slunce.....
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo dobrý já myslela že tam máš míň-Věra píše: Hanko celou zimu, teplota 14 st, mám i Grande, to je tam taky,ale koupila jsem takovýho chcípáčka,ale už začíná obrůstat....
No Věrko,dnes jsi se rozjela...krásně Ti to kvete
Marto, mám toho víc,el čekám na rozvití poupat, já tam nepřisvěcuji, prostě to mám jak se dá....Marta1 píše:No Věrko,dnes jsi se rozjela...krásně Ti to kvete
Hanko, právě že na pelargonie je to dost, tak se skleník rozdělí, na pelargonie kde bude 8-10st a orchideje 12,14,15 víc tam nepustím,,,Věra