co mi tu žere orchišky????
Re: co mi tu žere orchišky????
Kačko,kdyby náhodou selhaly všechny dobře míněné rady,jsou tady ještě feromony.Sexuálnímu mámení žádný broukovec lalokonosec neodolá... 
zahradníku, tak tohle mi nedělej. Mám fobii z pavouků
fuj, stačí obrázek
srandičky, na to tě fakt užijemarťan píše:Kačko,kdyby náhodou selhaly všechny dobře míněné rady,jsou tady ještě feromony.Sexuálnímu mámení žádný broukovec lalokonosec neodolá...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
To znám. Moje sestra je to samé. To jsou pokoutníci u táty ve sklepě na jabka
Ale víš co všecko požerou ?
sakra...tak boj pokračuje dál....objevila jsem dalšího zmetka a další okousaný květ 
Vazeni pratele! Pavouci jsou masozravci, mali slimaci mi za minuleho rezimu zcela zdecimovali vitrinu s orchidejemi.
Na pestovani se doporucovala bukova hrabanka a nebyly mikrovlnky, tak jsme to nesterilizovali a bylo to. Jinak se hlasim do fora prakticky jako zacatecnik, po leta jsem pestovala v mensim rozsahu kaktusy. Nyni mam maly sklenik a jsou jine moznosti, tak to zase chci zkusit. Zdravim, Lipo
Na pestovani se doporucovala bukova hrabanka a nebyly mikrovlnky, tak jsme to nesterilizovali a bylo to. Jinak se hlasim do fora prakticky jako zacatecnik, po leta jsem pestovala v mensim rozsahu kaktusy. Nyni mam maly sklenik a jsou jine moznosti, tak to zase chci zkusit. Zdravim, Lipo
Ona Kačka nadává na lalokonosce - trošku mimo souvislost s pavouky
Vítej mezi námi pochlub se, co že v tom skleníčku všechno máš
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že to nepřišlo dřív. Mohla si je odchytit a dát do tomboly třebakaacka3 píše:sakra...tak boj pokračuje dál....objevila jsem dalšího zmetka a další okousaný květ
No zatim par tillandsii, kaudexu,cibulek, dcera pelargonie a manzel paprikovou sadbuZdenka píše:Ona Kačka nadává na lalokonosce - trošku mimo souvislost s pavoukyVítej mezi námi pochlub se, co že v tom skleníčku všechno máš