vystava orchideji
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Re: vystava orchideji
Právě jsem se vrátil z výstavy v Praze, prodával tam jen Ludo. Z botaniky nic moc, měl jen pěkné P. vietnamense, poměrně laciné za 450.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
a výstava ? Bylo na co koukat ?Paphio píše:Právě jsem se vrátil z výstavy v Praze, prodával tam jen Ludo. Z botaniky nic moc, měl jen pěkné P. vietnamense, poměrně laciné za 450.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,též jsem se vrátila z Pražské výstavy,ale bohužel mě zklamala,vystavovaných orchidejí bylo málo a jak již zde bylo zmíněno,prodával jen Ludo
Joo,díky za fotečky,brala bych vedle toho žlutáska papučka na pravo,nevím to jistě P.spicerianum?..Krááásný.UUf to byla věta... 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
taky ho právě obdivuji, ten je fakt superhanka2 píše:Joo,díky za fotečky,brala bych vedle toho žlutáska papučka na pravo,nevím to jistě P.spicerianum?..Krááásný.UUf to byla věta...
Vidím, že máme stejné choutky.....
Ahojky,pošlete nám nějakou ochutnávku z Lysé 
já mám nafocené jen ty bažanty,byly fakt krásný
a koupila jsem v.denisonianu a stanhopeu iemschianu-to je asi špatně napsané...jinak tam byla paní,www stránky teprve chystá-andrea kuberová a neměla špatnou nabídku..lukscheiter byl schovaný-nemohla jsem ho najít-byl kousek od bažantů-a mladík byl velice ochotný-ptala jsem se ho na tu coelogyny lindleyanu a prý,když písnu mailíka,pošle fotku květů,mají jí vyfocenou...oak tam byl ještě jeden stáneček,ale nevím čí,že by terrakoruna??