Pelargonie
Re: Pelargonie
Já myslím Věrko, že se můžeš klidně chlubit, je čím. To tricolor je krásné, ale ani ty ostatní nejsou k zahození. Žlutá barva mi připadá u pelargonií trošku neobvyklá. Jsou to krásné kytky
Zdeno byly to krásné roky s výstavami, ale pak jsem na to zůstala sama, Fanda zemřel, samotné se mi do toho jít nechce, je to i spousta odpovědnosti, taky se mi pelargonie i ztratily než začala výstava. Spolupravovala jsem s p. Plavcovou.....vše neý se narodila vnučka,pak že si dám odstup a nakonec to vše dopadlo jinak vnučku sice mám ale vídám ji 1xza 3 týdny když si pro ni syn jede....ta byla ke kytičkám,uvidíme co nám přinese tento rok, díky orchidejím a pelargoniím to vše snáším líp....díky za vaše rady
Věrko,tak tohle manželce ukazovat nebudu,nezbylo by mi na orchideje...
Klobouk dolů-to je paráda...

Klobouk dolů-to je paráda...
Tak to já musím právě vždy zkorigovat, abych měla na obojí,,,,,ale sukulenty jdou letos do botanické zahrady,1/2 skleníku pelargonie a 1/2 skleníku orchideje,,,,i kvůli teplotám.....marťan píše:Věrko,tak tohle manželce ukazovat nebudu,nezbylo by mi na orchideje...![]()
![]()
Klobouk dolů-to je paráda...![]()
Hlavně ať ti ty rostliny přinášejí potěšení. A přeju ti ať se s vnučkou můžeš vídat častěji. Je to paráda s těmi prťaty.
Ani jsem o této stránce nevěděla, je to prostě nádhera a klobouk dolů, obdivuji

Konečně rozkvétá Pelargonium tetragonum. Je to opravdu nádherný muškát s velkými květy. 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A jéjej, Věra chytila Jardu do pelargoniových sítí
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Jo jo, dostal jsem od ní kousek a konečně se pořádně odvděčil.
Je to fakt zajímavá kytka. Na tu Věřinu tedy ještě nemám.
Moc ji za ní děkuju.
Moc ji za ní děkuju.