Pokud poupata zasychají, mohlo by to být nízkou vzdušnou vlhkostí. U mne mají stále tak kolem 70%.Gabča píše:To je tam asi skoro pořád, ne ?Zalíváš po proschnutí, hnojíš standardně? Co teplota? Marně přemýšlím, co dělál blbě...
Phalaenopsis equestris
Re: Phalaenopsis equestris
To by mohlo být ono. Bude ale náročné vlhkost na té natřískané poličce zvýšit. Zkusím dát okolo synovy rosnatky.
Gabčo,Gabča píše:To je tam asi skoro pořád, ne ?Zalíváš po proschnutí, hnojíš standardně? Co teplota? Marně přemýšlím, co dělál blbě...
mám je taky na západním,ale i východním okně a kvetou moc dobře.Jinak Schwerter má krásná křížení s p.eguestris....na jaře určitě přibydou další....Věra
Právě ten tvůj nakvetlý equestris mě zlákal... Zatím to zkusím s těmi rosnatkami, pak se uvidí. Nemám moc možností na výběr. V šatně i ložnici je zase chladněji. A dětem do pokojů kytky cpát nemůžu. Jednak by asi ve zdraví nepřežily, jednak si nemůžu uzurpovat celý dům.
Zkus ho do té ložnice, já mám na té zapádní staně teplotu tak 19 st....je tam malý radiátor a ještě ho mám přitažený...Gabča píše:Právě ten tvůj nakvetlý equestris mě zlákal... Zatím to zkusím s těmi rosnatkami, pak se uvidí. Nemám moc možností na výběr. V šatně i ložnici je zase chladněji. A dětem do pokojů kytky cpát nemůžu. Jednak by asi ve zdraví nepřežily, jednak si nemůžu uzurpovat celý dům.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
To já bych klidně uzurpovala, botaniku mám právě u holky v pokojíčku (mimo jiné) a můra se pak vytahuje, že má v pokoji černou orchidej
(max. schunkeanu)
Tak equestris nakonec stejně doputoval na to západní okno. A opad poupat konečně ustal. Škoda jen, že jich mezitím tolik zašlo.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Oni zase dorostou, je to příjemně aktivní kytka. Jak bílá, tak růžová.
Hezký stvolík,Evulko...