Helcia sanguinolenta
Re: Helcia sanguinolenta
Tahle je taky moc pěkná. Jednou bych se k vám chtěla kouknout. (Neberte to jako že se vnucuju, to je jen tak
)
Radzak, je nádherná!!
Tak já jsem ji nakonec nezvládla
,minulý týden letěla do popeláče.Pozvolna začaly všechy pahlízy/bylo jich 8/ žloutnout až přecházely do hněda,byly takové vodnaté a šmitec.Nechápu co jsem udělala špatně,ale asi jsem ji měla navázat jak ji máš ty Radku.Mrzí mě to,ale zkusím ji znovu a už rovnou navážu.
Tak vidíš Radku,je to prostě potvora
Hanko, mně kvetla v dubnu. Foto jsem dával jen do právě kvete. Tehdy jste psala, že ji máte. Není vůbec složitá a roste jako blázen. Nemám ji vyvázanou ale v hodně hrubém substrátu a musím říci, že vesměs dost suchou a to i ve vedrech. Nemá ráda přílišnou starost a jak je vidět spíš jí vyhovuje sucho. Foto z dubna a dnes jen v růstu. Právě dorůstá výhon.hanka2 píše:Tak já jsem ji nakonec nezvládla,minulý týden letěla do popeláče.Pozvolna začaly všechy pahlízy/bylo jich 8/ žloutnout až přecházely do hněda,byly takové vodnaté a šmitec.Nechápu co jsem udělala špatně,ale asi jsem ji měla navázat jak ji máš ty Radku.Mrzí mě to,ale zkusím ji znovu a už rovnou navážu.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
já jsem fotku květu dávala také do Fotogalerie. Kvetla mi na přelomu září a října download/file.php?id=12123&mode=view
Radku, je vidět, že tvoje potvůrka evidentně nestrádá. Vypadá moc hezky.
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Zatím nedosahuji žádné větší změny. Nepřesadil sem ji, je pořád v květináči. Nekvetla mi, nějaké přírůstky má. Na chcípnutí to není, ale mohla by asi růst líp.
Máte pěkné květy.
Máte pěkné květy.
Díky všem za odpověď 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
a zapomněla jsem napsat - mám ji vyvázanou a jde docela dobře.radzak píše:Díky všem za odpověď