Už chápu tu Vaší přezdívku(pokud to není variace jména Martin), vy prostě musíte být z jiný planety.marťan píše:Miro,pár stránek zpátky je seznam kytek,prakticky všechny fotky tady v průběho letošního roku byly.Dávám na ukázku fotku "července"...![]()
Je tam vyfoceno 12 botanických střevičníků,které mi letos stihly vykvést (10 paphiopedil a 2 phragmy).
A jinak-díky...![]()
Celková fotka kalendáře o kvalitě příliš nehovoří,tak ještě přidám detail...![]()
kalendář 2013
Re: kalendář 2013
Vlaďko,dííky,ale takové fotky dokáže udělat každý,kdo bude chtít...
Moje výhoda je v tom,že o focení něco vím,ale hlavně-že mám ty kytky doma,a fotím je v různých stádiích květenství,mohu si vybrat,kdy jsou nejvíce "sexy".A navíc mne to velmi baví...
Jako profi fotograf bych takovou možnost neměl...
P.S...když už jsme u toho,kalendáře jsou doma,ale čekám na obálky,hledal jsem nejlevnější,a sliby zatím byly chyby...
Tak je zatím rozdávám v rodinném kruhu s tím,že pod stromečkem už NIC jinýho nebude...
Ale platí to,že příští týden je pošlu všem,kteří poslali adresu...

Moje výhoda je v tom,že o focení něco vím,ale hlavně-že mám ty kytky doma,a fotím je v různých stádiích květenství,mohu si vybrat,kdy jsou nejvíce "sexy".A navíc mne to velmi baví...
Jako profi fotograf bych takovou možnost neměl...
P.S...když už jsme u toho,kalendáře jsou doma,ale čekám na obálky,hledal jsem nejlevnější,a sliby zatím byly chyby...
Tak je zatím rozdávám v rodinném kruhu s tím,že pod stromečkem už NIC jinýho nebude...
Ale platí to,že příští týden je pošlu všem,kteří poslali adresu...
Já se omlouvám, že jsem vlezla do kalendářového vlákna, když nechci objednat kalendář. Musela jsem se jen prostě poklonit Vašemu umění, což jsem chtěla udělat už dávno v jiných vláknech. Tahle Vaše detailní fotka mě prostě přinutila zasednout přihlásit se a konečně napsat , jak úžasný fotky děláte. A ještě umíte pěstovat orchideje. Pak, že se nedá dělat víc věcí pořádně
Budu muset asi nastudovat to Vaše fotovlákno ...
marťane, moc se mi líbí tvůj kalendář, nepřemýšlíš nad tím, že by byl třeba příští rok s dendrobii? To by byla moje krevní skupina 
Vlaďko,díky za poklonu-vždycky mne potěší,když se fotky někomu líbí.
Že bych uměl pěstovat orchideje-s tím souhlasit nemohu.Ale je pravda,že se to snažím dělat pořádně...
Kačko,to bych musel nafotit dendra u vás,kteří je pěstujete,já jich mám jenom pár,ani ne na půl roku...
P.S...Zítra jdou kalendáře na poštu,dejte mi vědět na SZ,v jakém stavu přišly,doufám,že bude všechno OK...

Že bych uměl pěstovat orchideje-s tím souhlasit nemohu.Ale je pravda,že se to snažím dělat pořádně...
Kačko,to bych musel nafotit dendra u vás,kteří je pěstujete,já jich mám jenom pár,ani ne na půl roku...
P.S...Zítra jdou kalendáře na poštu,dejte mi vědět na SZ,v jakém stavu přišly,doufám,že bude všechno OK...
tak já nevidím problém v tom, sbírku dender rozšířitmarťan píše:Vlaďko,díky za poklonu-vždycky mne potěší,když se fotky někomu líbí.
Že bych uměl pěstovat orchideje-s tím souhlasit nemohu.Ale je pravda,že se to snažím dělat pořádně...![]()
P.S...Zítra jdou kalendáře na poštu,dejte mi vědět na SZ,v jakém stavu přišly,doufám,že bude všechno OK...![]()
Kačko,mám to v plánu,Eva mně při výběru vede ruku...
Chtěl bych ještě některé tropické druhy,ale nevím,jak obtížně se budou shánět...

Chtěl bych ještě některé tropické druhy,ale nevím,jak obtížně se budou shánět...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
neboj, my tě s Kačkou zahltíme informacemi, kde se všude dají sehnat, že z toho budeš předendrobiovanejmarťan píše:Kačko,mám to v plánu,Eva mně při výběru vede ruku...
Chtěl bych ještě některé tropické druhy,ale nevím,jak obtížně se budou shánět...![]()
EvaJ píše:neboj, my tě s Kačkou zahltíme informacemi, kde se všude dají sehnat, že z toho budeš předendrobiovanejmarťan píše:Kačko,mám to v plánu,Eva mně při výběru vede ruku...
Chtěl bych ještě některé tropické druhy,ale nevím,jak obtížně se budou shánět...![]()
![]()
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kalendář mi dneska dorazil. A za mě můžu říct, že dobrý
Fakt dobrá práce.
Hezký den a Marťane díky
Pavel
Hezký den a Marťane díky
Pavel