Zkuste si,Tommy,třeba Vy sám, nalistovat zpět téma,kde jsme o chřipce hovořili.Já jsem tvrdil,že postihuje organismy oslabené,a to na základě své třicetileté klinické praxe u zvířat.Pro mne je to axiom.
(Ale věřím,že vám to potvrdí i lékaři humanní).A že skolila více lidí,než všechny válečné konflikty dohromady.
A vy jste to popřel s tím,že u španělské chřipky to bylo jinak.
Ano,je to vyjímka potvrzující pravidlo,tudíž v dané diskusi pro mne sice zajímavá,leč nedůležitá.
m.
P.S...Vy si opravdu myslíte,že úroveň současného poznání je totéž, co pravda...

P.S.S...a s těmi testy na zdravotní nezávadnost-ono je to přesně opačně,než píšete.Objednávají si je nadnárodní potravinoví giganti,jako je třeba Nestlé,a ne,že by je falšovali,ale zadají k testu hodnoty,které se jim hodí.A tak se hodnotí konvenční potraviny versus biopotraviny v takových ukazatelích, jako je barva, bakteriální znečištění vaječných skořápek,množství vitamínů- a záměrně se vynechávají měření koncentrací cizorodých látek-pesticidů,herbicidů,insekticidů, a éček všeho druhu.No, a pak se stane- v rozporu se zdravým rozumem- že je konvenční potravina vyhodnocena lépe, než bio...
Vždycky mne takové výsledky pobaví,jenom je mi líto lidí,kteří o tom nic neví, a neví,že na ně někdo ušil boudu...