Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
A ještě si neodpustím přidat právě kvetoucí Phragmipedium schlimii. Fotku jsem tady už dával, ale je to má oblíbená rostlina. Tak proč si ji nepřipomenout?
Tak to je parádní kousek, to se nedivím.......radzak píše:A ještě si neodpustím přidat právě kvetoucí Phragmipedium schlimii. Fotku jsem tady už dával, ale je to má oblíbená rostlina. Tak proč si ji nepřipomenout?
Tak na to se mohu dívat pořád dokola-moc pěkná...

Myslím,že by si zasloužila svůj domeček,tady se ztratí - i kytka,i fotka...
Tak to je miláček , prostě sladký bonbonek, nádherný 
Je mezi ostatními: viewtopic.php?f=58&t=93&start=160marťan píše:Tak na to se mohu dívat pořád dokola-moc pěkná...![]()
Pravidelně kvetoucí McLna,vyšlechtěná r.1978,u mne asi od roku 1981.Je to jedna z těch,ke kterým mám citový vztah,je od kamaráda z Vysokého Mýta,ten ji přivezl z USA.Potom další citovka,cymbidium kterému říkám zmrzlinové pro jeho vanilkovozmrzlinovou barvu a ještě jedno mini cymbidium,to je u mne z výstavy Orchidea klubu Brno,také už mu je skoro 40 let,moockrát dělené.Taky citovka!
A z orchidejemi skončil skokem k překvapení nás všech kamarádů? A nejmenuje se také náhodou Petr?Petr48 píše:Pravidelně kvetoucí McLna,vyšlechtěná r.1978,u mne asi od roku 1981.Je to jedna z těch,ke kterým mám citový vztah,je od kamaráda z Vysokého Mýta,ten ji přivezl z USA.
Všechny jsou nádherné 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, také čekám na kvetení. Jeden květní stvol mi zaschl, ale na druhém se už klube poupátko 
Radku, je nádherný, tak čekám první kvetení, mám malé poupě, tak snad se dočkám.