A jsou trvanlivýpavelheger píše:Jardo, albertiana je nádherná. Mám ji na seznamu. Červený květy jsou prostě bomba![]()
Hezký den
Pavel
Tilandsie
Re: Tilandsie
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakt joZdenka píše:A jsou trvanlivýpavelheger píše:Jardo, albertiana je nádherná. Mám ji na seznamu. Červený květy jsou prostě bomba![]()
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Vlhkost mám a udržuji ve vitríně stále tak kolem 90 % (+/- 5 %). MilošVěra píše:Kolik tam máte vlhkost?VěraMilos píše:I "obyčejná" ionantha / ořech, zachráněná před časem polomrtvá z hypermarketu, udělá v těchto pošmourných dnech radost. Mimochodem vykvetla ve vitríně víceméně téměř jen pod umělým světlem zářivek.
Určitě jo, jak přesně. to se dozvímepavelheger píše:Fakt joTo jako že vydrží dýl jak jeden den
![]()
![]()
Hezký den
Pavel
Na jaře si ji pořídím. Lukscheiter ji myslím má v nabídce, stejně tam na jaře pojedu. Bude to zpestření
Zdenko....mám již celkem slušný trsík této gracilní tilandsie-jistě by šla rozdělit, ikdyž potom vždy déle trvá, než se oddělek uchytí...ale?..., ale nyní je to o ničem už něco posílat, leda až na jaře....nebo až v červnu u Lukscheiterů 
Romčo kvete ti? Představa velkého rozkvetlého trsu mě moooc láká. 
Květ drží a ještě se další přidávaj. No, jsem zvědavý, jak dlouho vydržej. Je to až neuvěřitelně nezvyklé.
Květ drží a ještě se další přidávaj. No, jsem zvědavý, jak dlouho vydržej. Je to až neuvěřitelně nezvyklé.
Jardo, zkrátím to...., nekvete
Nemám pro ni dost dobré místo, je v přístinu, rozrůstá se během léta, ale nemá ideální podmínkyaby zakvetla....samozřejmě jsem ji v květu viděl, ale to bylo již tuším v předloňském roce. Její květy jsou ale opravdu trvanlivé...dva měsíce tipuji zvládne hravě
Nemám pro ni dost dobré místo, je v přístinu, rozrůstá se během léta, ale nemá ideální podmínkyaby zakvetla....samozřejmě jsem ji v květu viděl, ale to bylo již tuším v předloňském roce. Její květy jsou ale opravdu trvanlivé...dva měsíce tipuji zvládne hravě
Fakt???? Dva měsíce???? To by byla bombaaaa.
Romčo, celý léto byla na úpalu. Žádný stín, ani trochu a teď je taky na jihu s nižšími teplotami.
Romčo, celý léto byla na úpalu. Žádný stín, ani trochu a teď je taky na jihu s nižšími teplotami.