Gongora galeata
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Gongora galeata
Rozkvetla moc zajímavá orchidka, květ je opravdu "vymakaný", něco tak složitého jsem dlouho neviděla.
Re: Gongora galeata
No já nemám slov
jak Ty to dokážeš.Ten květ,to je bomba.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Parádní, odkud máš ten košikový květník?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Katko, sháním, kde se dá - v odděleních pro jezírka a hlavně je mívají v Growmanii. Jsou výborné na rostliny, které by měly být spíše navázané a potřebují aby jim rychle oschly kořeny.Katka píše:Parádní, odkud máš ten košikový květník?
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Můžu špiónit, jak to pěstuješ? a jak moc je velká. Mě de tyhle typy, gongory a stanhopee moc líbí, ale zatím jsem se neodhodlala.
P.S.: včerejšek a dnešek jsem věnovala pucování a zateplování oken, dala jsem kytkám pod nohy pásy z izolačních clon do aut, cymbidko jsem dala dovnitř, protože chodba vymrzá a kuchyňské okno bez topení nepřeleze přes 17°C, noční minimum na dnešek 12,5°C - vevnitř na parapetu. Mazec.
P.S.: včerejšek a dnešek jsem věnovala pucování a zateplování oken, dala jsem kytkám pod nohy pásy z izolačních clon do aut, cymbidko jsem dala dovnitř, protože chodba vymrzá a kuchyňské okno bez topení nepřeleze přes 17°C, noční minimum na dnešek 12,5°C - vevnitř na parapetu. Mazec.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
letos se trochu opozdila a má jen tři květy. Je ve skleníku namontovaná na skořápce od kokosového ořechu. Přesto, že má jen tři květy, jsem spokojená, že se ve skleníku zabydlela.
Nádherně zbarvená,moc povedená!Neodolala jsem a loni pořídila G.seidelianu .Květy zatím nikde..Ale až budou a pokud budeš mít zájem, můžem si je vyměnit, časem. 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jasně, tahle už je vloni dělená a myslím, že putovala do Plzněhanka2 píše:Nádherně zbarvená,moc povedená!Neodolala jsem a loni pořídila G.seidelianu .Květy zatím nikde..Ale až budou a pokud budeš mít zájem, můžem si je vyměnit, časem.
Evi i Míro krásně Vám to kvete a Evi nebuď smutná, že jen dva květy, až se zabydlí v novém skleníku tak pokvete dvakrát tolik