Radku, pořídila jsem si toto Bulbophylum-.....radíte tedy chladněji a ne moc vlhlo? Teplota ve skleníku v zimě do 14 st, vlhkost nemám naměřenou, dám na vás,díky Věraradzak píše:Tak konečně ty bačkůrky rozkvetly. Jsou opravdu moc roztomilý.
Bulbophyllum frostii
Re: bulbophyllum frostii
Zalévám ho celoročně, akorát jsem opatrný na poupata v době nakvétání.Věra píše:Radku, pořídila jsem si toto Bulbophylum-.....radíte tedy chladněji a ne moc vlhlo? Teplota ve skleníku v zimě do 14 st, vlhkost nemám naměřenou, dám na vás,díky Věraradzak píše:Tak konečně ty bačkůrky rozkvetly. Jsou opravdu moc roztomilý.
Tak 1x za týden zlhčit stačí? Nechám je ve skleníku, domů ho brát nechci....Věraradzak píše:Zalévám ho celoročně, akorát jsem opatrný na poupata v době nakvétání.Věra píše:Radku, pořídila jsem si toto Bulbophylum-.....radíte tedy chladněji a ne moc vlhlo? Teplota ve skleníku v zimě do 14 st, vlhkost nemám naměřenou, dám na vás,díky Věraradzak píše:Tak konečně ty bačkůrky rozkvetly. Jsou opravdu moc roztomilý.
Re: Bulbophyllum frostii
Rosím kytky téměř denně.
Tak to závidím.....možná se jednou dočkám....radzak píše:Rosím kytky téměř denně.
Tak tady je moje frostii, to dole bude poupě? V tom mechu krásně rostou....
Věra
Věra