Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
Už delší dobou se svým dendro-guru Evou sledujeme nakvétání tohoto teplomilného dendrobia,tak vám ho také ukážu,třeba už to nepokazím... 
To už se nezakřikne
Krásné
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no paráda ! už jsem se na něj chtěla zeptat ! Tak si užij kvetení a dej vědět, jak dlouho kvetlo. To mě zajímá.
Evo,dneska jsem na vedlejší pahlíze (na fotce vpravo je to trochu vidět) objevil možná náznak dalšího květu.Jestli je to pravda,a bude mu to trvat stejně dlouho,je do vánoc o zábavu postaráno...
Budu podávat pravidelné zprávy-pokud bude o čem...

Budu podávat pravidelné zprávy-pokud bude o čem...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Všimla jsem si, ale nebyla jsem si jistá, jestli to není jen odchlípnutá slupka. U dendrobek to poznám pohmatem - když lehce přejedeš po bezlisté pahlíze, dá se to najít. Na té tvé rostlině by jich mohlo být víc.marťan píše:Evo,dneska jsem na vedlejší pahlíze (na fotce vpravo je to trochu vidět) objevil možná náznak dalšího květu.Jestli je to pravda,a bude mu to trvat stejně dlouho,je do vánoc o zábavu postaráno...![]()
Budu podávat pravidelné zprávy-pokud bude o čem...![]()
Jestli to budeš zkoušet, dej pozor, abys nedopadl jako já. Manžel, když mě viděl, tak pravil, ať si skočím k doktorovi, že osahávám rostliny
Zatím jsem našel dvě,jsou to takový malinký zelený pupeny nad nodiem,je to vidět očima,raději na to moc nesahám...
Já zase denně čučím shora do kytek jak čmelák,na nose lupu-doufám,že to nikdo nikdy nevyfotí...
Já zase denně čučím shora do kytek jak čmelák,na nose lupu-doufám,že to nikdo nikdy nevyfotí...
Míro,krásně Ti to kvete
Souhlasím s Martou , moc pěkné kvetení Míro