Počítáte s tím , že nemusí jít el. proud klidně půl dne? Co když se stane havárka a přestane jít plyn máte nějakou náhradu krom manželčina liščího kožichu ?
Jak máte zabezpečeny skleníky a zim. zahrady?
Jak máte zabezpečeny skleníky a zim. zahrady?
Jen takový skromný dotaz. Jak máte zabezpečeny všechny "životní" funkce ve skleníku a zimních zahradách . Zajímá mne to a ještě jsme o tom nedali ani slovo. Je na to vhodná příležitost. Kocour spí, manželka v práci takže klid.
Počítáte s tím , že nemusí jít el. proud klidně půl dne? Co když se stane havárka a přestane jít plyn máte nějakou náhradu krom manželčina liščího kožichu ?

Re: Jak máte zabezpečeny skleníky a zim. zahrady?
Zabezpečené životní funkce - napájím je vlastní krvívirens píše:Jen takový skromný dotaz. Jak máte zabezpečeny všechny "životní" funkce ve skleníku a zimních zahradách . Zajímá mne to a ještě jsme o tom nedali ani slovo. Je na to vhodná příležitost. Kocour spí, manželka v práci takže klid.
Počítáte s tím , že nemusí jít el. proud klidně půl dne? Co když se stane havárka a přestane jít plyn máte nějakou náhradu krom manželčina liščího kožichu ?![]()
![]()
Mám připravené vytápění na propan-butan nezávislé na elektřině. Doma u postele mám alarm, který začne zvonit při teplotě 5st.Větrání je na ruční pohon
.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
mám náhradní topení na propan-butan - takové to, co se vozí, nebo spíš vozilo pod stan. Pokud vypadne proud, budu teď mít hlásič na mobil. Naštěstí to mám z postele do skleníku 30 vteřin a projdu tam vnitřkem baráku přes garáž a dílnu, takže tam někdy lítám v noci v noční košili.
- třeba při lovu slimáků 
Kdyby byla porucha na plynu, tak máme přenosný elektrický radiátor