Zrovna jsem dnes o vystavených bromeliích mluvil s pěstitelem, tak v tomto případě jde o nějaký hybrid. Ale velmi pohlednýtommy píše:Radku, na té první fotce vepředu: je to Tillandsia dyeriana? Jestli jo, tak je obrovská...
T.
Výstava Homole 2011
Re: Výstava Homole 2011
Tak jsem také přidal pár fotografií na Rajče. Kdo se chcete podívat, tak mrkněte zde:
http://saslik.rajce.idnes.cz/Vystava_or ... mole_2011/
Omluvte horší kvalitu některých fotografií, fotografování není můj koníček a tak jsem tomu ještě nepřišel na kloub.
Za sebe mohu říct, že to byla nádherná a hlavně poklidná výstava, kde se pořadatelé postarali o obzvláštnění našeho dne (místních celého víkendu) a hlavně jsme měli možnost s několika z nich objet ještě jejich vlastní sbírky. Jen je škoda, že jsme neměli čas na všechny. Dokonce se to mělo zvrhnout v přenocovací akci, ale to by asi moje manželka neocenila a tak jsme se vrátili zpět.
Všem zúčastněným mockrtát děkuju, nejen za krásný den plný orchidejí, ale také za plné krabice orchidejí, které jsem dneska musel pěkně zasasdit.

Omluvte horší kvalitu některých fotografií, fotografování není můj koníček a tak jsem tomu ještě nepřišel na kloub.
Za sebe mohu říct, že to byla nádherná a hlavně poklidná výstava, kde se pořadatelé postarali o obzvláštnění našeho dne (místních celého víkendu) a hlavně jsme měli možnost s několika z nich objet ještě jejich vlastní sbírky. Jen je škoda, že jsme neměli čas na všechny. Dokonce se to mělo zvrhnout v přenocovací akci, ale to by asi moje manželka neocenila a tak jsme se vrátili zpět.
Všem zúčastněným mockrtát děkuju, nejen za krásný den plný orchidejí, ale také za plné krabice orchidejí, které jsem dneska musel pěkně zasasdit.
Co nebylo může být. Příští rok napíšeme manželce omluvenku 
vidím, že jsme měli stejného favoritaradzak píše:...a ještě další:
Jen podle fotek soudím totéž....škoda,že nejezdím autem.Tak jedině příští rok a někde tam přespat....Věra
15. ročník výstavy v Homolích u ČB v sále u hasičské zbrojnice na návsi 5 .- 7. října 2012
Díky já si to nějak zařídím a přijedu....Věraaquaterra píše:15. ročník výstavy v Homolích u ČB v sále u hasičské zbrojnice na návsi 5 .- 7. října 2012