Velikost celého výhonu je 15cm. Velikost květu je 7 x 6cm. Celkem dobře snáší temperované podmínky, ale vyhovuje jí oproti jiným katlejím trochu méně světla.
Cattleya kerrii
Cattleya kerrii
Tak na tuhle kytičku jsem se moc těšil
, protože patří pěstitelsky mezi ty obtížnější. Je poměrně nedávno nalezená a moc informací (hlavně z přírody) se mi o ní nepodařilo najít. Pokud je někdo máte, pošlete prosím odkaz. Díky
.
Velikost celého výhonu je 15cm. Velikost květu je 7 x 6cm. Celkem dobře snáší temperované podmínky, ale vyhovuje jí oproti jiným katlejím trochu méně světla.
Re: Cattleya kerrii
Tahle je z Ismaningu, ale teď ji nabízí Florália.olaw píše:Ježiš, to je bomba. A kde se to kupuje Radku?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, velká gratulace !!! Já považuji za úspěch, že jsem ji za ten rok a něco nezahubila a docela roste. No příští rok by mi mohla také předvést kvetení ...
Je taková světlonká.
Ten pysk, když se mrknu na netu, tak ten nemá chybu. No, trochu mě tedy leká ta obtížnost.
To nebude tak zlýolaw píše:Je taková světlonká.Ten pysk, když se mrknu na netu, tak ten nemá chybu. No, trochu mě tedy leká ta obtížnost.