CYMMV/ORSV test
Re: CYMMV/ORSV test
Moc děkuji za obrázky
Přesně tak, testy jsou jen na 2 typy nejrozšířenějších virů. Já je otestuju snad v sobotu, nějak nemám čas
. Pak sem dám výsledek.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je také otázka, jestli ona informace o nejrozšířenosti CymMV a ORSV už není minulostí. Já bych si na to nevsadil ani korunu. Jenže pokud má Karlos pravdu, a o virus se skutečně jedná, pak na něj zřejmě chybí dostatečně jednoduchá a dostatečně levná diagnostika, je agresivní a určitě by se daly najít ještě nějaké další špatné vlastnosti. Tak trochu mi z toho plyne, že asi seknu s orchidejema a dám se na .......asi na tillandsie
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
No teda! Já doufám, že to byl jen hloupý žert...tohle bych tedy od administrátora orchidejářského fóra nečekala ani ve snu!pavelheger píše:Je také otázka, jestli ona informace o nejrozšířenosti CymMV a ORSV už není minulostí. Já bych si na to nevsadil ani korunu. Jenže pokud má Karlos pravdu, a o virus se skutečně jedná, pak na něj zřejmě chybí dostatečně jednoduchá a dostatečně levná diagnostika, je agresivní a určitě by se daly najít ještě nějaké další špatné vlastnosti. Tak trochu mi z toho plyne, že asi seknu s orchidejema a dám se na .......asi na tillandsie![]()
Hezký den
Pavel
to Pavel-budeš asi muset seknout i sám se sebou,nedávno jsem četl,že v lidské DNA objevili přes dvě stě virů... 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel jsem to myslel zcela vážnějitol píše:No teda! Já doufám, že to byl jen hloupý žert...tohle bych tedy od administrátora orchidejářského fóra nečekala ani ve snu!pavelheger píše:Je také otázka, jestli ona informace o nejrozšířenosti CymMV a ORSV už není minulostí. Já bych si na to nevsadil ani korunu. Jenže pokud má Karlos pravdu, a o virus se skutečně jedná, pak na něj zřejmě chybí dostatečně jednoduchá a dostatečně levná diagnostika, je agresivní a určitě by se daly najít ještě nějaké další špatné vlastnosti. Tak trochu mi z toho plyne, že asi seknu s orchidejema a dám se na .......asi na tillandsie![]()
Hezký den
Pavel
No, a to je ta druhá strana mince, co mě zatím udržuje mezi orchidejářimarťan píše:to Pavel-budeš asi muset seknout i sám se sebou,nedávno jsem četl,že v lidské DNA objevili přes dvě stě virů...
Hezký den
Pavel
Dá se vypátrat odkud ty virozní kytky pocházejí?Nemají někde společné předky?
Nešlo by zapátrat v archivech a zjistit kdo ty kytky množí.
A nebo ty viry máme každý doma.
Nešlo by zapátrat v archivech a zjistit kdo ty kytky množí.
A nebo ty viry máme každý doma.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Rostliny s recidivujícími jakýmikoliv fleky nemilosrdně vyřazuji ze sbírky. Kupování podřadných rostlin a zachraňování mrzáčků je cesta do pekel. Ale málokdo tomu věří...
Václave,
spousty virozních rostlin sem přišlo z Thajska. Byly fakt levné! Pár jsem jich taky koupil a když vykvetly tak skoro všechny šly na oheň plus samozřejmě pár dalších . Byla to dobrá koupě.
Bohužel v dobrých podmínkách
poznat virozní kytku bez květu je problém. Kdyby ty testy stály pár korun tak každou kytku kterou koupím
ihned otestuji.
spousty virozních rostlin sem přišlo z Thajska. Byly fakt levné! Pár jsem jich taky koupil a když vykvetly tak skoro všechny šly na oheň plus samozřejmě pár dalších . Byla to dobrá koupě.
poznat virozní kytku bez květu je problém. Kdyby ty testy stály pár korun tak každou kytku kterou koupím
ihned otestuji.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
marťan píše:to Pavel-budeš asi muset seknout i sám se sebou,nedávno jsem četl,že v lidské DNA objevili přes dvě stě virů...