Fotka dobrá já tu vodu nerada vidím na střevících -třeba to jdemarťan píše:Jak se budí princezny...
Právě kvete 4
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 4
HAKI,to je ze solidarity k asijským bratříčkům,tam také leje jako z konve,no ne...

- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Já mám z tý vody prostě strach
panickej skoro. 
HAKI,bez pořádné ventilace by to asi byl hazard,takhle mu to nevadí,naopak-otevírá se před očima...
(..,je to superbiens...)
(..,je to superbiens...)
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Cattleya forbesii x Rhyncholaelia digbyana fimbripetala
Tento rok kvete trošku ...podivně.Na zvláštnosti já jsem ,ale že z katleje bude skoro tulipán :mrgreen:Kvete od včerejška-takže konečná .
Tento rok kvete trošku ...podivně.Na zvláštnosti já jsem ,ale že z katleje bude skoro tulipán :mrgreen:Kvete od včerejška-takže konečná .
Hanko od tebe mě to těší zvlášť mělo 10stv zimě......a pokvetou mi dischidie tak tě poprosím o identifikaci, mám je od Rimmy.....VěraHAKI píše:VĚRKO-DOBRÝVěra píše: A to bude mít ještě jeden květ...ale potěší to....VěraMě toto křížení Paphiopedilum Magic Lantern tento rok zase nepokvete no škodík.Zeptám se v jaké nejnižší teplotě jsi pafíčko měla přes zimu.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ojééé 10°C to je docela málo.Dischidie to je tvrdá disciplína to fakt nevím jestli dokážuVěra píše: Hanko od tebe mě to těší zvlášť mělo 10stv zimě......a pokvetou mi dischidie tak tě poprosím o identifikaci, mám je od Rimmy.....Věra
Majo vím,že je to nějaký Degamoara......až bude čas napíši celý název......Věrama-ja píše:Věruško, krásný kytičky. Jak se jmenuje ta na 3. obrázku? Mám něco podobného a nevím co to je.
Tipla bych si Flying High Stars and BarsVěra píše: Majo vím,že je to nějaký Degamoara......až bude čas napíši celý název......Věra
Díky za tip