Coryanthes
Re: Coryanthes
Opravdu jsou to trošku mimozemšťani. Jsem zvědavá, jak to bude. Je to takový fofr jako stanhopeje?
Opravdu zvláštní kvítek,těším se a držím palce
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na to taky strašně zvědavá .Vůbec netuším jak se bude květ otevírat -předpokládám že to nebude rychlost jak u Stanhopejí.Nejhorší je to vyhýbání a takový strach aby člověk květní stvol neulomil.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
TAKŽE- dnes jsem byla na pracovním školení a co neudělala kytička-klidně otevřela květy beze mne.Jen člověk na chvilku vytáhne paty z baráku
bylo mě natočeno i malé video jak se květ rozvíjí tak to sem taky potom dám k nahlédnutí.Zatím posílám rychlou fotku foceno teď k večeru.Zítra vyfotím snad lépe.Zatím tedy moc nevoní .
Jako ptáci. Krásný květ
Je to teda úspěch Hani, to ti povim. Asi to není jen tak, přivést tyhle kytky do květu. Klobouk dolů.
Teď by mě hrozně zajímalo, proč taková křížení vůbec vznikaj. Vždyť je to nedomrlá Stanhopea nebo nedomrlej Coryanthes. Neřikám, že není pěkná, ale Stanhopea je hezčí a Coryanthes taky. Někdy někdo opravdu kříží koně s kozou.

Teď by mě hrozně zajímalo, proč taková křížení vůbec vznikaj. Vždyť je to nedomrlá Stanhopea nebo nedomrlej Coryanthes. Neřikám, že není pěkná, ale Stanhopea je hezčí a Coryanthes taky. Někdy někdo opravdu kříží koně s kozou.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Olawe krása je v očích toho, kdo ji vidí
Jinak je to příšerka- souhlas .Proto ji také mám.Nebo kvůli tomu jsem si ji pořídila-zcela záměrně. Možná to křížení je snaha o jednodušší pěstování. K té obtížnosti -není nijak obtížné uvést ji do květu-tedy v mých podmínkách zz. Květ přišel tak nějak sám-ale nemám kytku dlouho (březen 2011)může se příští rok vše změnit . Spíš jsem s ní bojovala ze začátku růstu.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je bomba. Sice musím přiznat, že po takové kytce netoužím, ale na druhou stranu také musím říct, že ji obdivuji (a také Haki za její pěstitelské umění)
Určitě je na co koukat.
Hezký den
Pavel
Určitě je na co koukat.
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Hanko, velká gratulace !