On se ten "polák" jmenuje Manuel Ruiz Sanchez, příště bych byl s tím posuzováním trochu opatrnější. Když jsem porovnával ceny s některými německými shopy, tak při přepočtu na koruny to vyšlo vždy méně. Samozřejmě jsem neporovnával celý sortiment.Nadik píše:to by miro i odpovídalo....poláci byli jsou a budou "kšeftaři" to je stará pravda)
Pro pěstování
Re: Pro pěstování
tož "sančéz" to je polák jak poleno, to je fakt
)
mé poznámky nebyly míněny nijak zle, ale obecně se to tak o polácích říká, že jsou překupníci
ale to už jsme úplně někde jinde od těch keramických váziček
mé poznámky nebyly míněny nijak zle, ale obecně se to tak o polácích říká, že jsou překupníci
Ale sortiment příslušenství k pěstování orchidejí má úžasný, to jsem ještě na žádném shopu neviděl.Nadik píše:tož "sančéz" to je polák jak poleno, to je fakt)
Jirko, to jedině potvrdím...
Tak jsem si objednala něco od firmy Acheta. Xaxim a mangrovový kořen a tak
. A kyž jsem otevřela krabici, byl tam volně nějaký hmyz! Myslela jsem, že hrůzou umřu
. Krabice putovala rychle na mráz, a pán z firmy mi sdělil, že obchodují také s krmným hmyzem, a že to tam asi nějak nalezlo. Takže jen upozorněni pro ty, co by tam chtěli někdy něco objednávat. Já se svou fóbií bych to podruhé asi nepřežila
.
Acheta je latinsky cvrček
. Tahle firma je náš největší dodavatel krmného hmyzu
. Ale dobře jste to udělala s tím vystrčením na mráz - cvrkající samečci cvrčka dokážou přivést k šílenství.
T.
T.
Ještě, že nedistribuují pavouky, to už bych nebyla mezi živými
. Ale všude nalezlí cvrčci a další brouci byli fakt nechutní. Krabici musel rozebrat manžel
.