Tillandsia ionantha
Re: Tillandsia ionantha
Josefe, něco mi prosim Tě upřesni....tvé příjmení je Krejči, nebo Krejčí.....zkrátka s krátkým " i" na konci či dlouhým "í" ....jinak ti to nedojde. Mám jednu otázku, znáš obec Kraskov?
Romča píše:Josefe, něco mi prosim Tě upřesni....tvé příjmení je Krejči, nebo Krejčí.....zkrátka s krátkým " i" na konci či dlouhým "í" ....jinak ti to nedojde. Mám jednu otázku, znáš obec Kraskov?
Krejči Josef Borek 5 pošta Golčuv Jenikov 58282
Romčo Kraskov je kousek od Borku stáči to.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To josef-No jedno je jisté jestli jde o žert v podobě pěstování rostlin-moc dlouho Vám to nevydrží.A možnost vymluvit se na foru tímto způsobem –těch taky moc není.Nikdo Vám tu nic nedělá –teď je třeba vysvětlit –co když to pochopíme?Možná jsme v jiném vlákně-lepší by bylo "hádej hádej hadači" 
Našla jsem na facebooku toto pár fotek rostlin -a je tam Vaše fotka asi?Měla by být když je v profilu-škoda nejsem přihlášená a proto se na víc nemůžu podívat. http://cs-cz.facebook.com/photo.php?fbid=174449135926578&set=a.174435905927901.31357.174435645927927&type=1&theater
Našla jsem na facebooku toto pár fotek rostlin -a je tam Vaše fotka asi?Měla by být když je v profilu-škoda nejsem přihlášená a proto se na víc nemůžu podívat. http://cs-cz.facebook.com/photo.php?fbid=174449135926578&set=a.174435905927901.31357.174435645927927&type=1&theater
Nic jiného tam není, jen několik fotek láčkovek z loňského roku 
josef píše:Romča píše:Josefe, něco mi prosim Tě upřesni....tvé příjmení je Krejči, nebo Krejčí.....zkrátka s krátkým " i" na konci či dlouhým "í" ....jinak ti to nedojde. Mám jednu otázku, znáš obec Kraskov?
Romčo stači to
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Milý Josefe, držte se laskavě tématu. Děkuji
josef píše:Romča píše:Josefe, něco mi prosim Tě upřesni....tvé příjmení je Krejči, nebo Krejčí.....zkrátka s krátkým " i" na konci či dlouhým "í" ....jinak ti to nedojde. Mám jednu otázku, znáš obec Kraskov?
Josefe stačí...dobře díky. Ta otázka nebyla položena kvůli nějakým dalším pochybnostem, ale protože jsem se svou rodinou v Kraskově před několika dlouhými lety strávil asi nejhezčí dovolenou v životě...moc krásná příroda, ticho...prostě lišky v té chatové oblasti dávaly dobrou noc..
Pošlu jak jsme se domluvili.
Dnes jedem do Liberce do BZ tak doufam že tam bude něco ke koupi.
Hlavně tam jedem kvuli tillandsiim,a na prohlidku tillandsii
Dozvěděl sem se že tam maji velkou zbyrku tillandsii hlavně t.ionantha.Vice až se vratime a jake byli pociti.

Hlavně tam jedem kvuli tillandsiim,a na prohlidku tillandsii
Dozvěděl sem se že tam maji velkou zbyrku tillandsii hlavně t.ionantha.Vice až se vratime a jake byli pociti.
Na prodej tam určitě nic nebude. Sbírka Tillandsií je tam ale moc pěkná.
olaw píše:Na prodej tam určitě nic nebude. Sbírka Tillandsií je tam ale moc pěkná.
Pravdu maš myslel sem že něco koupim,nevadi zažitek byl pěknej
Nic se neda dělat musim nakupovat od odborniku z těchto stranek.