Embreea rodigasiana
Re: Embreea rodigasiana
To dělám podobně. Prostě hold bude muset akceptovat Stanhopeové podmínky. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To je květní výhon ?Není nějakej hubenejradzak píše: Koukej jardo, co jsem dneska objevil
Pěstitel od kterého ji mám říkal, že mu kvete běžně z vrchu. Také ji nepěstuje jinak, než v květináči. I když tenhle květní výhon se tlačil do substrátu a ven jsem mu musel trochu pomociHAKI píše:To je květní výhon ?Není nějakej hubenejradzak píše: Koukej jardo, co jsem dneska objevilale zase je to důkaz že dokáže kvést i z vrchu.Jééé už vím kam mám hledět.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No joooo tak to neplatí pořídil jste si už odolnou kytkuradzak píše: Pěstitel od kterého ji mám říkal, že mu kvete běžně z vrchu. Také ji nepěstuje jinak, než v květináči. I když tenhle květní výhon se tlačil do substrátu a ven jsem mu musel trochu pomoci
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To radzak-Tak jak jste na tom s tím květem
nic nepíšete.Ještě je to takové tintítko?Pošlu foto hm hm hm .............hm nevím co to je možná v mém případě 2 pahlízky vedle sebe.Roste to z letošní pahlízky (zřejmě?) která takto přesně vypadala v lednu .Sakra že to je podezřele vypadající 
Vždycky fotím květy až když jsou otevřené. Asi jsem pověrčivý či co, ale teď udělám tedy výjimku. Myslím, že už to nebude dlouho trvat
.
To bude taky něco
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
teda Radku, to jsem zvědavá jaký ten květ bude

Radku,květ je impozantní,ale ten "výřad" za ním ještě víc...

- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Možná že se dole už otevírá -malinko?No děkuju za foto je hned pod mojí fotkou -tak dalo by se okoukat.Některý flíčky mě přijdou jak hvězdičky -třeba blbnu.radzak píše: Myslím, že už to nebude dlouho trvat.