Embreea rodigasiana
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Embreea rodigasiana
DĚKUJU za foto sakra to byla ale škoda .Podle této kresby http://commons.wikimedia.org/wiki/File: ... (1900).jpg nemusí kvést asi vždy poupětem dolů .No ještě času dost.
Právě že bych řekl, že ta kresba ukazuje, že stvol směřuje dolů. Květy jsou potom namalovaný jakoby uříznutý od stvolu.
Je to škoda a tahle další mi taky nejde úplně podle představ.
Je to škoda a tahle další mi taky nejde úplně podle představ.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
No z kytkama to je vždy jak na tenkém ledě-uvidíme ne?Ještě jsem našla jednu fotku teda to čumím co ta kytka někomu a někde jinde dokáže hm hm ... http://www.orchidspirit.com/forum/showt ... odigasiana
Tak Hani, jak jsi na tom? Pomalu se mi tu začíná otevírat květ.
Ne, dělám si srandu, pomalu mi tu začíná trochu lépe růst, než do teď. Já furt s napětím čekám, kdy přijdeš s tím, že jsi na ní našla poupě a ty stále mlčíš.

Ne, dělám si srandu, pomalu mi tu začíná trochu lépe růst, než do teď. Já furt s napětím čekám, kdy přijdeš s tím, že jsi na ní našla poupě a ty stále mlčíš.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jejééjda-ještě nic.To víš, že na to koukám skoro každý den .Růst -v zimě jsem ji přisvětlovala takže i rostla. Mám takový pocit -je to tedy jiné než u Stanhopejí listy jsou jemnější snadněji se popálí od sluníčka(možná jen po zimě?) a zálivka u mě musí být taky opatrná mám ji v poklesu 13-14°C. Jinak ty starý pahlízky zesílely –netuším jestli správně-nemám porovnání. No roste a to je pro mě uklidňující že třeba jednou…..mrcha zazáří.
Tak koukni na to a jak u tebe?
U mě bída bídoucí, zflekatěla a teď teprve začíná s růstem. Na druhou stranu i Stanhopey se u mě aklimatizovaly déle.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Asi to nemůžeme spolu až tak porovnávat u mě je to "bacha na zálivku "řádně ošahat,zhodnotit,zalít -možná ještě jeden den počkat.Teď jak pršelo mám 90%vlhkosti.Přeju abys to zvládnul. Jo Stanhopeje hm....ty první dvě rostliny co mám mě takřka nerostou .Jdou mě od p.Mandlíka a kupovaný po výstavách v Drážďanech .No 
Koukej jardo, co jsem dneska objevilolaw píše:Tak Hani, jak jsi na tom? Pomalu se mi tu začíná otevírat květ.![]()
![]()
![]()
Ne, dělám si srandu, pomalu mi tu začíná trochu lépe růst, než do teď. Já furt s napětím čekám, kdy přijdeš s tím, že jsi na ní našla poupě a ty stále mlčíš.![]()
![]()
No a ještě jsi nám tu nenapsal zkušenosti a podmínky. I když tvé podmínky v podstatě znám.
Teď jsem ale pěkně načuřenej víš?
Těším se s tebou.
Teď jsem ale pěkně načuřenej víš?
Těším se s tebou.
Podmínky má stejné jako ostatní, jen ji dostatečně stíním a zalévám, ale mezi zálivkami ji nechám částečně vyschnout.