Dendrobium miyakei
Re: Dendrobium miyakei
Tak to je prostě paráda!
Kráska,jsi šikovná
Evo..... to je prostě paráda! ... budu to muset v budoucnu napravit a podobně kvetoucí v bohatém hroznu si pořídit ... teď mne napadá, je vůbec nějaký druh Dendrobka, který ti ještě doposud nevykvetl ?EvaJ píše:k mé radosti opět vykvetla, tentokrát má tři hrozny.
Vážně krásná barva....závidím Tobě a hmyzákům z Thajwanu, a Filipín
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
děkuji všem
Romčo, nepřeháněj ! Kdybych měla napsat seznam těch které mi ještě nevykvetly, zahltila bych fórum
Určitě velký díl úspěchu patří mému skleníku. Po téměř dvou letech jeho fungování, začínají rozkvétat i ty orchidky, které se dosud neobtěžovaly
Romčo, nepřeháněj ! Kdybych měla napsat seznam těch které mi ještě nevykvetly, zahltila bych fórum
Určitě velký díl úspěchu patří mému skleníku. Po téměř dvou letech jeho fungování, začínají rozkvétat i ty orchidky, které se dosud neobtěžovaly
No, možná přeháním.....a kolik druhů tedy máš celkem a kolik ti jich alespoň jednou kvetlo ?EvaJ píše:děkuji všem![]()
Romčo, nepřeháněj ! Kdybych měla napsat seznam těch které mi ještě nevykvetly, zahltila bych fórum![]()
![]()
![]()
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ty mi dávášRomča píše:No, možná přeháním.....a kolik druhů tedy máš celkem a kolik ti jich alespoň jednou kvetlo ?EvaJ píše:děkuji všem![]()
Romčo, nepřeháněj ! Kdybych měla napsat seznam těch které mi ještě nevykvetly, zahltila bych fórum![]()
![]()
![]()
Páni, máš víc dendrobek než já kytek dohromady
Ale jsem smířená s tím, že tě nedoženu, neměla bych je kam dát