Dendrobium senile
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dendrobium senile
tak přidávám kvetení této krásky. Rosltinku jsem si přivezla vloni v červenci z O & more, pěstovaná je ve vitríně blízko větráku
Krásné. Letos jsem ho vezla z Drážďan pro Martu1, tak snad se jí bude taky dařit. Ty to s těmi dendrobky fakt umíš 
Jo jo, ještě nedávno jsem ti povidal, že to budou keiky co?
Je to fakt krasavec.

Je to fakt krasavec.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
částečně jsi měl pravdu. Kromě těch dvou květů má novou pahlízu. Tady bych řekla, že se o keiki asi nejedná. Prostě to roste dál .olaw píše:Jo jo, ještě nedávno jsem ti povidal, že to budou keiky co?![]()
![]()
![]()
![]()
Je to fakt krasavec.![]()
![]()
Evo, tak to se ti opravdu povedlo
. Mně sice roste, ale nezakvetlo
. Budu se muset tyhle kytky (ještě chrysotoxum a farmerii) naučit nezalévat.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Radku, když začnou na podzim žloutnout listy, přestat zalévat, ale nesnižovat teplotu a udržovat dost vysokou vlhkost. Mám ji ve vitríně, kde má vyrovnané podmínky.radzak píše:Evo, tak to se ti opravdu povedlo. Mně sice roste, ale nezakvetlo
Aleš mi právě radil, že když začne shazovat listy, ani kapku vody. Hodně občas jsem porosila opatrně kořeny tak, aby voda nešla na pahlízy
Evi,blahopřeji,já ho mám 3 dny, jsem zvědavá co bude dále
Jak dlouho je nezaléváš?EvaJ píše:Radku, když začnou na podzim žloutnout listy, přestat zalévat, ale nesnižovat teplotu a udržovat dost vysokou vlhkost. Mám ji ve vitríně, kde má vyrovnané podmínky.radzak píše:Evo, tak to se ti opravdu povedlo. Mně sice roste, ale nezakvetlo
Aleš mi právě radil, že když začne shazovat listy, ani kapku vody. Hodně občas jsem porosila opatrně kořeny tak, aby voda nešla na pahlízy
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Tak max. tři měsíce, za tu dobu jsem porosila dvakrát nebo třikrát kořeny. Jak začala nasazovat "cosi", tak jsem opatrně přidávala, ale jen na kořeny.radzak píše:Jak dlouho je nezaléváš?EvaJ píše:Radku, když začnou na podzim žloutnout listy, přestat zalévat, ale nesnižovat teplotu a udržovat dost vysokou vlhkost. Mám ji ve vitríně, kde má vyrovnané podmínky.radzak píše:Evo, tak to se ti opravdu povedlo. Mně sice roste, ale nezakvetlo
Díky
, snad budu za rok úspěšnější
.