letnění

Teplota, světlo, letnění či zimování, skleník nebo parapet, květináče, truhlíky, mísy ...?
Odpovědět
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: letnění

Příspěvek od olaw »

Zítra vyndavám kytky, má být devět stupňů!!!! :!: :!: :!: :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

olaw píše:Zítra vyndavám kytky, má být devět stupňů!!!! :!: :!: :!: :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

olaw píše:Zítra vyndavám kytky, má být devět stupňů!!!! :!: :!: :!: :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock:

tak je tam schválně nech i přes víkend, má být v noci až -12 C. schválně co to s nima udělá :lol: :lol: :lol: . Jeden takový pokus už tu byl...
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

Tak dnes byl opravdu nádherný den, který se i orchidejkám určitě líbil. Skleník jsem pořádně vyvětral a ještě teď je tam příjemných 26 stupňů. Ale Jardo, zajímalo by mě, jak je to s tím letněním? :lol:
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

U nás tedy tak krásně, jak předpovídali, není. Na balkoně mám příjemných 16 °C a to díky přímotopu a zkusit větrat, tak mi všechny květy opadaj. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Radku, závidím. Také bych potřeboval ten balkon protáhnout čerstvým vzduchem.
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

olaw píše:U nás tedy tak krásně, jak předpovídali, není. Na balkoně mám příjemných 16 °C a to díky přímotopu a zkusit větrat, tak mi všechny květy opadaj. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Radku, závidím. Také bych potřeboval ten balkon protáhnout čerstvým vzduchem.

U nás krásně, dával jsem coel. cristata ven :mrgreen:
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

radzak píše:Tak dnes byl opravdu nádherný den, který se i orchidejkám určitě líbil. Skleník jsem pořádně vyvětral a ještě teď je tam příjemných 26 stupňů. Ale Jardo, zajímalo by mě, jak je to s tím letněním? :lol:

Radku, tak to se fakt máš, krásně bylo,ale byla jsem v práci takže smůla,ale jinak bych si to užila ve stejném duchu a na víkend zase hlásí vítr, no nechám se překvapit.....Věra
jitol

Příspěvek od jitol »

Bohužel se má ochladit a v noci dokonce na -10st. brrr...
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

Tak jak jste ostatní přežili nejchladnější noc letošní zimy? U nás (Křemže) bylo "pouhých" -20, ale u kytek vše v pohodě. Doufám, že už ty mrazy skončí :roll:
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
Míra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Míra »

U nás -22°C. Jinak stále se to v noci motá od-17 do -20°C už 14 dní. Přes den je ale překrásně, takže ve sklenících je okolo +25°C a začíná se to nádherně probouzet. O větrání nelze ani uvažovat, protože přes den se teplota venku pohybuje okolo -8°C. Díky jižní orientaci přes den cca od 9 hodin netopím téměř do půl páté odpoledne, takže docela šetřím, otevřu dveře z baráku do skleníku a vytápím si i barák.
Odpovědět