Vanda
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vanda
Katko, nepotkal, ale myslím si, že barvy budou oproti skutečnosti trochu posunuté.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Pro Lenku: není moje
narazila jsem na ní při slídění po pantoflíkách na slipperorchid.com tuším. A nepodařilo se mi vygooglovat žádnou jí podobnou. Pan Heger bude mít asi pravdu, že budou posunuté barvy buď blbým nastavením bílé nebo si někdo hrál s photoshopem, i když bych nerada někomu křivdila. Ale na Vandu a podobné si zatím netroufám, už tak děsím kamarádku, co jim bude dělat au-pair o dovolené.K
moc hezká, hybrid "Springtime Pink" relativně vzácnější hybrid
Katko,
jak ti rostou Vandy? Mě pořád jenom kořeny,přestala jsem ji hnojit,docela by se mi líbila nějaká do té vitríny,ale nevím,jak je montovat trochu od stropu, přísavkový háček?
jak ti rostou Vandy? Mě pořád jenom kořeny,přestala jsem ji hnojit,docela by se mi líbila nějaká do té vitríny,ale nevím,jak je montovat trochu od stropu, přísavkový háček?
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, byla jsem na dovče, tak až teď odpověď: kořeny tlusté jak propiska, kámoška ji 14 dnů opečovala dobře, ale zatím nekvetla, narůstají nové listy. Je zajímavé, že zatím nově koupené kvetly sanderiany
asi si ji taky pořídím. Hnojím průběžně velmi slabě tak uvidím, kětní stvol měla, tak snad vykvete.