Věra píše:Krásně Vám to kvete, gratuluji všem.
Kajmi, nádherné Dendrobium,kde ho máš a jak se o něj v bytě staráš, že tak krásně vykvetlo,já mám bohužel zatím zeleno. Rozmýšlím se, že se pustím do Odontogloss, ve skleníku nasazují o sto šest,jak budou květy, fotku dám....
Sarlote
Právě kvete 3
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 3
Děkuju. Mám ho až od léta, takže s pěstováním zkušenosti nemám. Je na nejsvětlejším místě západního okna v teple, zalejvám podle potřeby.
Kajmi, víš jak jsem se ptala na název toho Dendrobia, tak má zase 2 výhonky,tak jsem zvědavá,mám ho tedy ve vitríně je tam 20st...tak zítra ho vyfotím, nevím jestli to budou květy,ale je to hrozně prťavé....Věra
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na těch výhonech vždycky keiky, květy nikde. Vyfoť to a rovnou nafoť i poupata Odontogloss, jsem na ně zvědaváVěra píše:Kajmi, víš jak jsem se ptala na název toho Dendrobia, tak má zase 2 výhonky,tak jsem zvědavá,mám ho tedy ve vitríně je tam 20st...tak zítra ho vyfotím, nevím jestli to budou květy,ale je to hrozně prťavé....Věra
Tak zítra za světla,ale u těch poupat zatím moc nepoznáš, jediné krásně vykvetlé je R.grande. A ještě k tomu Dendr., vůbec to nemělo poprvé kořínky/myslím,jak jsi říkala,že jsou to keiki..)no možná, když tomu přisvěcuji tak se to třeba povede. Kdybykajmii píše:Já mám na těch výhonech vždycky keiky, květy nikde. Vyfoť to a rovnou nafoť i poupata Odontogloss, jsem na ně zvědaváVěra píše:Kajmi, víš jak jsem se ptala na název toho Dendrobia, tak má zase 2 výhonky,tak jsem zvědavá,mám ho tedy ve vitríně je tam 20st...tak zítra ho vyfotím, nevím jestli to budou květy,ale je to hrozně prťavé....Věra.
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Věro a co to teda mělo, když ne kořínky ani květ? Už se to muselo nějak vyvinout, vždyt je to docela dlouho, ne?
Tak tady jsou fotky a teď "babo" raď co to je

- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že jsme mimo téma. U mě je to stejný, na konci toho šlahounu se udělá malinkej lístek, z kterýho je pak rostlinka...
- hanafaranova
Ceratostilis rubra,dal si chvilku oddych a už kvete zase, tentokrát třemi kvítky