A kdy ve 14 hod odpol,? procházela jsem to,ale koupila jsem aspoň jeden sukulent. Příště pojedu na výstavu masožravek....Věraolaw píše:Věro, na burze měli emarginatu na prodej. Já ji nekoupil, tak moc mě nezajímá, ale kdyby jsi se prošla, tak už ji máš doma.
Masožravé rostliny
Re: Masožravé rostliny
přesazeno po obdržení v balíčku
už trochu povyrostly, jedna zahynula
nějak mi to to makro nevzalo
a tuhle mám už více než rok, zbyla jediná z mých prvních
Snad se všem bude dařit, uvidím, jak přes zimu. A tak se ptám: jak v zimě zalívat aby neschnily kořeny a tím i celá kytka, což se mi podařilo pravděpodobně minula. A to vypadaly moc dobře
Díky.
Snad se všem bude dařit, uvidím, jak přes zimu. A tak se ptám: jak v zimě zalívat aby neschnily kořeny a tím i celá kytka, což se mi podařilo pravděpodobně minula. A to vypadaly moc dobře
Chce to víc křemičitýho písku. S tou rašelinou klidně 1:1. Jinak to je už pěkná sbírečk masožravek. 
Nino, jestli na jaře dorazíš nějakou Pinqiculu ti připravím,aby se ti rozrostla sbírka.....Věranina píše:přesazeno po obdržení v balíčku už trochu povyrostly, jedna zahynula nějak mi to to makro nevzalo a tuhle mám už více než rok, zbyla jediná z mých prvních
Snad se všem bude dařit, uvidím, jak přes zimu. A tak se ptám: jak v zimě zalívat aby neschnily kořeny a tím i celá kytka, což se mi podařilo pravděpodobně minula. A to vypadaly moc dobřeDíky.
Drosery, zatím nemám
Děkuji, to určitě dorazím. 
Aha, mám takový dojem, že mi bylo řečeno, že stačí do rašeliny. Tak to s tím budu muset něco udělat.olaw píše:Chce to víc křemičitýho písku. S tou rašelinou klidně 1:1. Jinak to je už pěkná sbírečk masožravek.
No to je krásný!
Hezky rozkvetlá Tina, taky jsem takovou měl. Ale pak jsem ji rozsadil.
Můj salátek (mám nejspíš úplně stejnou) taky ještě kvete, ale dělá už malé zimní listy. Neměla bych ty květy odstranit?