Krásný, líbí se mi ta tmavá skvrna uprostřed, Odkud jí máš?EvaJ píše:Sophronitis cernua má z této skupiny nejmenší květy. Tři poupata jsou již rozvinutá, čtvrté se teprve chystá. Pokvete ještě na jedné pahlíze.
Sophronitis
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sophronitis
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
dostala jsem ji v létě k narozeninám od známých.kajmii píše:Krásný, líbí se mi ta tmavá skvrna uprostřed, Odkud jí máš?EvaJ píše:Sophronitis cernua má z této skupiny nejmenší květy. Tři poupata jsou již rozvinutá, čtvrté se teprve chystá. Pokvete ještě na jedné pahlíze.
Pěkně se narovnal. Teď mu to sluší víc...EvaJ píše:Sophronitis cernua má z této skupiny nejmenší květy. Tři poupata jsou již rozvinutá, čtvrté se teprve chystá. Pokvete ještě na jedné pahlíze.
Evi, je nádherný. Co pak to tam je za spoustu zaschlých pahlíz? Nemáš strach, že by to mohly být případní nosiči hub?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
když jsem ho dostala, byl to takový celý sušák. Takže byl zázrak, že se vzpamatoval. Až odkvete, budu ho převazovat o tohle samozřejmě odstraním.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
přidávám Sophronitellu violaceu, velmi pěknou malou orchidku. Barva odpovídá skutečnosti na fotce, kde je detail květu. Tahle barva mi moc fotit nejde, vždycky to vypadá jinak, než ve skutečnosti..
ale kytička je to nádherná.
Evo, to je dost dobrá kytka, moc se mi líbí. Tak ať dělá radost dál.
T.
T.
Taky se mi moc líbí, tak ať už mi taky kvete potvora. Prdí se s tim jako s první láskou.
Evi, moc pěkný trsík.
Evi, moc pěkný trsík.
Opět nádherná kytka.
Evo, překrásná, ale v reále je ještě hezčí. Gratuluju.