Dracula chimaera
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Dracula chimaera
Ahojky,musím se vám pochlubit ,vykvetla mě Dracula chimaera,má ještě několik malých poupat,tak se mám na co těšit
Re: Dracula chimera
Marion moc pěkná.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Krásná. Určitě by potěšil i způsob pěstování.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
zajímavá a i barvou taková nějaká bordó pokud fotka nezkresluje
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuji.
Přes léto je venku zavěšená ve stínu ovocného stromu,substrát stále mokrý a na zimu ji mám na sz straně proskleného,studeného schodiště,od jara do zimy hnojím kravskými gr. a wuxalem super
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkná drákulka, gratuluju. Já zatím zůstanu u masdeválek.
Mám ve skleníku cca 5-12 st, mohla by tam být? Viděla jsem je i u Milana,ale tyhle mají větší květy
Marion: Koupená od Edy Ondráčka?
Jinak pozor, na Aukru se te´d objevila nějaká nabídka. Nekupovat drákuly nebo masdevalie oddělek pod 5 listů pokud s tím nemáš zkusšenosti.
Věra: viděla jsi podobnou, udávaná teplota je příliš nízká. pokud mi věříš, jinak se může obrátit na pana AnonyM, který se na pěstování drákul také vrhnul:-)
Jinak pozor, na Aukru se te´d objevila nějaká nabídka. Nekupovat drákuly nebo masdevalie oddělek pod 5 listů pokud s tím nemáš zkusšenosti.
Věra: viděla jsi podobnou, udávaná teplota je příliš nízká. pokud mi věříš, jinak se může obrátit na pana AnonyM, který se na pěstování drákul také vrhnul:-)
Milane , samozřejmě ti věřím, kolik st je potřeba - pro začátek nějaký druh lehčí ne pěstování.....