není zač, pokud to zkusíš, dej vědět, jak ti to chutnalohanka2 píše:Wiolan,díky za tip
Každý jsme nějak střelený
Re: Každý jsme nějak střelený
Jinak se vyskytl ještě jeden problém. Asi dost dlouho budeme mít vše ostré, protože čeho se to dotklo, to pálí jak čert a nějak se to nedaří umýt.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je v pořádku ne? Ostré nože jsou v kuchyni potřebaMíra píše:Jinak se vyskytl ještě jeden problém. Asi dost dlouho budeme mít vše ostré, protože čeho se to dotklo, to pálí jak čert a nějak se to nedaří umýt.
Hezký den
Pavel
No hrnky, mixer měchačky? No mamina moc velkou radost nemá. Kapsaycin je olejnaté konzistence a rozpouští se dobrře v lihu a oleji. Takže asi technický líh a potom omýt znovu vodou. Uvidím co to udělá.
Tak i já se přiznám, že jsem také nějak střelený. Už se totiž těším, až začne foukat vítr. Doufám, že to bude už zítra, abych si mohl pořádně zalítat. Tento drak je malý. Má pouze 3 m2. Je to cvičný drak a tak nemá takovou rychlost a sílu, aby mě mohl vozit třeba na lyžích nebo na snowboardu, ale dvoumetrové skoky se s ním dělat dají.
Je to opravdu sranda, ale někdy je to teda síla.

-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No, hlavně ho nedávej do ruky malýmu, aby Ti neuletěl
A pošli nějakou fotku z pouštění
Hezký den
Pavel
A pošli nějakou fotku z pouštění
Hezký den
Pavel
Taky se musím přiznat, že jsem taky nějak... Neměl jsem kdysi jak do práce, jen na kole to šlo a tak jsem si z toho udělal koníčeka. Jen jsem začínal v době když se zvonilo klíčema a na mne si všichni tehdy ukazovali prstem a příkadně si tím prstem kroutili u hlavy
Na okrese nás bylo tak 4-5 postižených a pochopitelně jsem se znali. V dnešní době je to trochu móda, ale zas nemusím být za každou cenu "ekzot" a mám z rozvoje těchto aktivit docela radost a už se i díky tomu objevují nějaké služby pro cyklisty. Jezdím si svých 6-7k km ročně. Jen ty slušivé oblečky a kola v ceně mírně ojetého auta nějak nemusím. Zrovna dnes jsem si zajel do cukrárny v Horšovském Týně na kávičku a zákusek. Mají tam krásný zámek a už dělali na náměstí vánoční výzdobu. Celkem 75km a z toho cca 25km v v přírodě bez aut. V prosinci to tam mají moc krásné a taky bych doporučil předvánoční Stříbro to je úžasná atmosféra. 
Tak to je bezva. Já už toho tolik nenajezdím, jsem sváteční cyklista. Ale moje kombinace je taky zajímavá - jóga, tai-či, bowling 
To je právě dokonalý příklad jing-jang.Zdenka píše:Tak to je bezva. Já už toho tolik nenajezdím, jsem sváteční cyklista. Ale moje kombinace je taky zajímavá - jóga, tai-či, bowling
Nie vzdy su tie sporty tak presne jing-jang rozdelene
Ja robim uz 10 rokov historicky serm.