Trichocentrum
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trichocentrum
Radku, krásně ti kvete. Tyhle rostlinky mi rostou, ale nekvetou. Letníš je ?
Zdenko, barva je od sluníčka. Když jsem ho koupil bylo zelené.
Evo, trichocentra mám přes léto venku a teď jsou ve skleníku těsně pod sklem.
Evo, trichocentra mám přes léto venku a teď jsou ve skleníku těsně pod sklem.
Krásně vysluněná potvůrka. Taky byla ještě ve fázi poupat, když jsem ji viděl. Vůbec se ti Radku nedivím, že jsi ji dal znovu na forum, já bych se taky pochlubil a ještě k tomu to má pozitivní účinek a nakonec se tu objeví další kousky, protože já si ji taky píšu.

Jo a v pozadí je vidět nějaká rupikola, tu jsi nefotil? Ta kvetla, když jsme tam byli. 
Jardo, tobě nic neujde. Rozvíjí se Laelia colnagoi. Až květ vyzraje, tak ji samozřejmě nafotím.
Ta na fotce je ale Laelia fournieri. Colnagoi je jinde a tuhle jsem málem přehlíd.radzak píše:Jardo, tobě nic neujde. Rozvíjí se Laelia colnagoi. Až květ vyzraje, tak ji samozřejmě nafotím.
Radku, krásná orchidej,pod tím makrolonem to tolik nepálí, já mám skleník ze skla a viděl jsi tu pohromu...sundala jsem stínovku a asi ji tam zítra dám znovu,ale řidší....Věraradzak píše:Trichocentrum tigrinum jsem dal na fórum vloni, ale teď tak krásně kvete, že mi to nedá a ještě fotku přidám. A to má ještě jeden květ z druhé strany.Voní opravdu v závislosti na počasí (před rokem jsem se na to ptal). Když je sluníčko, tak jo a když pod mrakem, tak ne.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
dneska rozkvetlo Trichocentrum longicalcaratum, koupeno cca před rokem od Ecuagenery.
Hmm, taky moc pěkná kytka. Jen kdyby ta trichocentra nebyla tak choulostivá
.
Tak to je paráda