Oncidium jonesianum
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oncidium jonesianum
Gratuluju, ve vitríně to považuju za velkej úspěch. Snad se taky příští rok dočkám 
Romano, moc pěkný květ. Také bych se ho rád jednou dočkal. Těmhle krysím ocasům nemůžu přijít na kloub 
Radku, jak Tě znám, tak na to přijdeš. Mě zase nejde O. tigrinum, mám ho už rok a půl, přišlo mi od Luda v dost bídným stavu. Má sice plný květináč kořenů - ty mu rostou jak o závod, ale nová pahlíza ani omylem. Celý léto bylo venku a přes zimu ho spíš temperuju než chladím, zhruba 16 st. C. A nic, až mě naštve, tak poputuje k Evě.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak nejdřív velká gratulace k jonesianu, ve vitríně opravdu super úspěch, je to opravdu moc pěkná kytka. No a na O.tigrinum se už těšímKyra píše:Radku, jak Tě znám, tak na to přijdeš. Mě zase nejde O. tigrinum, mám ho už rok a půl, přišlo mi od Luda v dost bídným stavu. Má sice plný květináč kořenů - ty mu rostou jak o závod, ale nová pahlíza ani omylem. Celý léto bylo venku a přes zimu ho spíš temperuju než chladím, zhruba 16 st. C. A nic, až mě naštve, tak poputuje k Evě.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dvojice květů k novému školnímu roku
Na jaře v Drážďanech koupená rostlina.
Hezlý den
Pavel
Hezlý den
Pavel
Krásné květy, ale ještě efektnější se mi zdá rostlina. Nemohl bys Pavle udělat její celkové foto?
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Můžu to zkusit, až zas bude chvilka
Ale vzhledem k tomu, že není na špalku dlouho, tak to není žádná sláva.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Krásné květy i fotka