Masdevallia hybrid

Dracula, Masdevalia, Pleurothallis, Restrepia ...
Odpovědět
Gabča

Re: Masdevallia hybrid

Příspěvek od Gabča »

Ma-ja, myslím, že není stejná. Ta moje má uvnitř takové fialové chloupky. Ale i tak ji máš moc hezkou. Mně Ludo říkal, že v rašeliníku max. rok, pak se musí přesadit.
tommy

Příspěvek od tommy »

Dnes v Hornbachu na Černém Mostě prodávali dva hybridy masdeválie, žlutý a oranžový; menší obou barev za 260,-, větší za 540,- nebo tak nějak. Docela pěkně narostlé kytky, celkem jich tam bylo asi dvanáct.
T.
drroman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drroman »

v Brně byly žluto-oranžové a fialové za 269,- Obrázek,Obrázek
fialové byly většinou odkvetlé,tak jsem se optal na slevu a světe div se dostal jsem ji ,tak jsem si koupil Obrázek
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

U nás jen za 569,- :evil: Chtěla bych si nějaký hybrid pořídit. Ale za tuhle cenu ne.
ma-ja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ma-ja »

Gabča píše:Ma-ja, myslím, že není stejná. Ta moje má uvnitř takové fialové chloupky. Ale i tak ji máš moc hezkou. Mně Ludo říkal, že v rašeliníku max. rok, pak se musí přesadit.
Máš pravdu, není stejná, ale Evička mě taky radila, že ji mám z rašeliníku přesadit. Tak to udělám.
Betina2

Příspěvek od Betina2 »

No u nás dnes v Hornbachu cena 25 Eur !!! za ten oranžový resp. žltý hybrid. Rastlina nebola mohutnejšia než u Ddromana, ale bola v bielom plastovom závesnom kvetináčiku ! Žeby ten stál toľko? A to som nad ňou rozmýšlala ! A tiež už trochu odkvitajú :(
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Mě kvete asi po 3 v tomto roce a i přes to,že momentálně kvete nabírá další poupata,,,Věra
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Taky mi rozkvetla jedna hybridní neznámá. Tuto rostlinu mám jen na takzvané pokusy. Pokud vydrží mou zkušební metodu pěstování, tak začnu pořizovat i další botanické druhy. Zatím se ji zdá se líbí, ale to se takhle tvářily všechny Masdevallie, které jsem zahubil. Většinou byly v perfektním stavu a pak z ničeho nic opadaly všechny listy naráz.
Přílohy
Masdevallia hybrid.JPG
jakuku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakuku »

no ale ta je moc pěkná :P
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

olaw píše:Taky mi rozkvetla jedna hybridní neznámá. Tuto rostlinu mám jen na takzvané pokusy. Pokud vydrží mou zkušební metodu pěstování, tak začnu pořizovat i další botanické druhy. Zatím se ji zdá se líbí, ale to se takhle tvářily všechny Masdevallie, které jsem zahubil. Většinou byly v perfektním stavu a pak z ničeho nic opadaly všechny listy naráz.
A něco nám o té metodě prozradíš?
Odpovědět