Já myslím, že si žádné informace shánět nemuseli. Je to všechno jen o kšeftu, jak píše virens. Navíc tato firma to neudělala poprvé ...wiolan píše:mám podobný názor. Spíš bych to viděla tak, že si sehnali informace a odpískali to předemvirens píše:Pochybuji , že tak zkušená firma by nesehnala včas povolení. Je to pravidelný účastník spousty výstav a prodejů. Jenže když si málo lidí objedná rostliny tak se ji nevyplatí riskovat cestu s tím, že na místě bude dost zájemců. A dá se očekávat že výstavy budou čím dál chudší.
Orchidea Bohemica 2011
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orchidea Bohemica 2011
Evo takhle jsem to myslela. Spíš jsem se blbě vyjádřila. Nejedou sem na rekreaci, ale za kšeftem a pokud není zájem, co bu tu dělali. Tím spíš pokud si ověřili jakou reputaci OB má.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná si jen vzpomněli na první ročník
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Nu což, neutratím.EvaJ píše:PERUFLORA ODVOLALA SVOJÍ ÚČAST NA TÉTO VÝSTAVĚ
![]()
více zde : http://www.dart-expo.cz/orchidea/index.php
ano, to je taky možné a pochopila bych to. Ale čemu nerozumím, proč to tedy slibovali...pavelheger píše:Možná si jen vzpomněli na první ročník![]()
Hezký den
Pavel
Vzhledem k výši vstupného a taky, že tam tedy bude zřejmě jen Lukscheiter a ti Italové, a protože veletrh hraček mě nezajímá, letos budu sedět doma.
Vážení návštěvníci tohoto fóra,
firma PeruFlora se opravdu nezúčastní z důvodů, které jsou uvedené na stránce Dart-expo s.r.o.
Jelikož se v průběhu roku změnila vláda v Peru, změnili se i nařízení a lidé, kteří vývozní povolení vystavují. Bohužel se již nepovedlo vývozní povolení získat v daném termínu. Všechny ostatní věci kolem burzy v Letňanech byli zajištěné a byli jsme připraveni se účastnit.
Proto se omlouvám všem těm co měli naplánováno u PeruFlory nějaké rostliny zakoupit, či je měli objednané dopředu. Tato situace nás opravdu mrzí a snad se podaří naše účast na dalším ročníku.
Přesto věřím, že je důvod výstavu navštívit a doufám, že tam získáte spoustu nových a krásných zážitků. Doufám, že toto vysvětlení je dostačující a předejde dalším nepodloženým odůvodněním pro zrušení účasti.
Děkuji za pochopení a přeji Všem krásný den.
Ondřej Kaiser
email: ondrej.kaiser@gmail.com
mobil: 724 118 758
firma PeruFlora se opravdu nezúčastní z důvodů, které jsou uvedené na stránce Dart-expo s.r.o.
Jelikož se v průběhu roku změnila vláda v Peru, změnili se i nařízení a lidé, kteří vývozní povolení vystavují. Bohužel se již nepovedlo vývozní povolení získat v daném termínu. Všechny ostatní věci kolem burzy v Letňanech byli zajištěné a byli jsme připraveni se účastnit.
Proto se omlouvám všem těm co měli naplánováno u PeruFlory nějaké rostliny zakoupit, či je měli objednané dopředu. Tato situace nás opravdu mrzí a snad se podaří naše účast na dalším ročníku.
Přesto věřím, že je důvod výstavu navštívit a doufám, že tam získáte spoustu nových a krásných zážitků. Doufám, že toto vysvětlení je dostačující a předejde dalším nepodloženým odůvodněním pro zrušení účasti.
Děkuji za pochopení a přeji Všem krásný den.
Ondřej Kaiser
email: ondrej.kaiser@gmail.com
mobil: 724 118 758
A dopadlo to tak, že včera si členové orchidea klubu jeli k Ludovi pro rostliny,aby tam měli vůbec co dát, orchidejářů spousty a nikdo není ochotný své rostliny dát na výstavu......Věra
- orchidejky
Tak trochu jsem čekal, že to bez Luda nepůjdeVěra píše:A dopadlo to tak, že včera si členové orchidea klubu jeli k Ludovi pro rostliny,aby tam měli vůbec co dát, orchidejářů spousty a nikdo není ochotný své rostliny dát na výstavu......Věra
Hezký den s orchidejemi
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate
https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
http://orchidejky.rajce.idnes.cz/?sort=createDate
https://www.facebook.com/Oranzerie.Kacina/
- jana.goldova
No, my se jdem podívat s manželem na RC modely letadel, tak se to hodi, ze se mrknu i na orchideje, tak uvidime.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jako člen ĆOS musím říci že se vystavují kvetoucí kousky.Já tedy nevím načasovat aby kytky kvetly zrovna v tomto období-no umí to někdo?orchidejky píše:Tak trochu jsem čekal, že to bez Luda nepůjdeVěra píše:A dopadlo to tak, že včera si členové orchidea klubu jeli k Ludovi pro rostliny,aby tam měli vůbec co dát, orchidejářů spousty a nikdo není ochotný své rostliny dát na výstavu......Věra