Hezký den
Pavel
A co mám říkat já se svojí dietoupavelheger píše:Romane, to si říkáš kamarád? Takovéhle mučeníMyslím, že už vím, kde se všichni o Vánocích sejdeme
![]()
![]()
![]()
Hezký den
Pavel
Ty jsem ještě nechutnal, tak je to na toběpavelheger píše:Já se přiznám, že si tak maximálně z jara dám pampelišku nebo sedmikrásku, ale zbaštit orchideje mě nenapadlo ani ve snu![]()
Budu se muset zlepšit. Právě mi kvetou nějaké kachny. Že bych si ji vzal zítra ke kachně, knedlíku a zelí?![]()
Hezký den
Pavel
Já se přimlouvám za cymbídia. Vypadají tak křehce a křupavě.orchidejky píše:Přijet klidně můžete, rád vás uvidímJá prostě jídlo miluju a taky podle toho začínám vypadat
Polreich by ze mě asi radost neměl, rád si dávám do jídla kečup, za což by mě asi vykrákal za vlasy, ale i když je to sprosťák, tak občas jeho recepty zkouším
![]()
Zpátky k orchidejím na talíři, květy orchidejí určené k jídlu lze už celkem často koupit, jejich cena je většinou vysoká, ale jako potravina jsou perfekní, vandy chutnají jako podstatně lepší ledový salát, jsou nasládlé a já si při každém kvetení jeden zbaštimOstatní orchideje mi připomínají něco mezi rukolou a čekankou, ale s dobrým balsamikem je to taky super. Na jídelníčku u nás je nemáme, ale líbilo by se mi to, sice nevim, jestli by si to za ty prachy někdo dával