Právě kvete 3
Právě kvete 3
Rozkvetla jedna z Katek koupených přesně před dvěma lety ve výprodeji za 59,- kč, je namontovaná na xaximu ve vitríně od začátku ledna.Už krásně voní
Re: Právě kvete 2
Pravda , pravda,krásně jim to kvete mě zatím jen botanické phaly,nabíje´jí se baterky, tak pak dám fotky.
Evo v tom skleníku ti to tedy prospívá.Tam máš regulovanou teplotu? Já v tom mém stíněném jsem měla 35 st. to by tedy nerozdejchaly,mám tam větrák,ale i tak je tam moc vedro....
Evo v tom skleníku ti to tedy prospívá.Tam máš regulovanou teplotu? Já v tom mém stíněném jsem měla 35 st. to by tedy nerozdejchaly,mám tam větrák,ale i tak je tam moc vedro....
Jako vždy krásné,,,,,,pozdravuj ode mě souseda....páMíra píše:Také se to začíná rozjíždět.
- Marion
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezké,gratuluji!!
Re: Právě kvete 3
Právě rozkvetla tahle krásná lélijka, kterou jsem dostal pod neplatným názvem. Byl bych rád, kdybyste mi ji pomohli určit. Mám svůj typ, ale jsem zvědavý i na vaše názory. Díky za pomoc. Ještě rozměry: velikost kvetoucího výhonu je 9cm a květu 7 x 7 cm.
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Připadá mi jako: http://www.pokojovky.cz/e-obchod/eshop/ ... -praestans,radzak píše:Právě rozkvetla tahle krásná lélijka, kterou jsem dostal pod neplatným názvem. Byl bych rád, kdybyste mi ji pomohli určit. Mám svůj typ, ale jsem zvědavý i na vaše názory. Díky za pomoc. Ještě rozměry: velikost kvetoucího výhonu je 9cm a květu 7 x 7 cm.
mám ji taky. Kupoval jsem ji jako Laelii fidelensis, což zcela jistě není.
Bingo! To jste trefil přesně. Já ji také dostal jako fidelensis. Můj typ byl ale jinýjirka píše:Připadá mi jako: http://www.pokojovky.cz/e-obchod/eshop/ ... -praestans,radzak píše:Právě rozkvetla tahle krásná lélijka, kterou jsem dostal pod neplatným názvem. Byl bych rád, kdybyste mi ji pomohli určit. Mám svůj typ, ale jsem zvědavý i na vaše názory. Díky za pomoc. Ještě rozměry: velikost kvetoucího výhonu je 9cm a květu 7 x 7 cm.
mám ji taky. Kupoval jsem ji jako Laelii fidelensis, což zcela jistě není.
-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že alespoň toto určení je už správnéradzak píše:Bingo! To jste trefil přesně. Já ji také dostal jako fidelensis. Můj typ byl ale jinýjirka píše:Připadá mi jako: http://www.pokojovky.cz/e-obchod/eshop/ ... -praestans,radzak píše:Právě rozkvetla tahle krásná lélijka, kterou jsem dostal pod neplatným názvem. Byl bych rád, kdybyste mi ji pomohli určit. Mám svůj typ, ale jsem zvědavý i na vaše názory. Díky za pomoc. Ještě rozměry: velikost kvetoucího výhonu je 9cm a květu 7 x 7 cm.
mám ji taky. Kupoval jsem ji jako Laelii fidelensis, což zcela jistě není.Moc děkuji za určení
Obdivuju, jak vám to všem kvete. Ty moje si dávají na čas. Ale na velkých katkách už vidím pouzdra a nejsou prázdné ! Dokonce ta moje spálená katka, i když udělala menší pahlízu, vypadá, že je v pouzdru víc než jeden květ. Ale nezakřiknout to...