Ale přesně jak píšeš, teď už je to stejně jedno
Výstava orchidejí Homole 2010
Re: Výstava orchidejí Homole 2010
No a o tom to je. Zajišťoval vystavovatele, ne exponáty. Ty měli podle mě vystavovatelé zajistit sami.
Rok s rokem se sešel a opět se blíží podzimní termín výstavy v Homolích. Tak kdo máte náladu a čas přijeďte se podívat 
tak zajel byhc se tam podívat jen škoda že to mám tak daleko z toho Adamova...snad jindy¨
orchidejky už nejsou u mě jen koníček, ale už přerostly ve slona
Re: Výstava orchidejí Homole
Letošní pozvánka 
- Přílohy
-
- Vystava orchideji 2012.pdf
- (188.76 KiB) Staženo 428 x
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
hehe, já už se těším !!!olaw píše:Ach jo.![]()
![]()
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
v sobotu, za krásného letního počasí, jsme navštívili výstavu na Homoli. Byl to moc příjemný den, sešlo se tam dost známých i tady z fóra, na výstavě bylo moc pěkné aranžmá, také jsme něco nakoupili a hlavně popovídali s přítomnými.
Stihli jsme navštívit ještě skleník pana Willingera, samozřejmě jsme se zastavili u Radka a nakonec jsme si ještě prohlédli skleník pana Volfa. Takže bezva den s bezva lidmi.
A jako velitele výpravy jsme zvolili Aleše Dvořáka, který neúnavně a s úsměvem odpovídal na naše všetečné otázky. Dokonce jsme ho upláceli řízkama
Fotky bohužel nedám žádné, jaksi jsem nezkontrolovala baterky ve foťáku ... pardon
Ještě fotil Václav, tak snad nějakou fotku dá.
tak Jihočeši - díky !
Stihli jsme navštívit ještě skleník pana Willingera, samozřejmě jsme se zastavili u Radka a nakonec jsme si ještě prohlédli skleník pana Volfa. Takže bezva den s bezva lidmi.
A jako velitele výpravy jsme zvolili Aleše Dvořáka, který neúnavně a s úsměvem odpovídal na naše všetečné otázky. Dokonce jsme ho upláceli řízkama
Fotky bohužel nedám žádné, jaksi jsem nezkontrolovala baterky ve foťáku ... pardon
tak Jihočeši - díky !
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Z vepře nebo z orchidejí?EvaJ píše:A jako velitele výpravy jsme zvolili Aleše Dvořáka, který neúnavně a s úsměvem odpovídal na naše všetečné otázky. Dokonce jsme ho upláceli řízkama![]()
Jsem rád, že jsme se na Homoli zase letos sešli (už je to pomalu tradiceEvaJ píše:v sobotu, za krásného letního počasí, jsme navštívili výstavu na Homoli. Byl to moc příjemný den, sešlo se tam dost známých i tady z fóra, na výstavě bylo moc pěkné aranžmá, také jsme něco nakoupili a hlavně popovídali s přítomnými.
A jako velitele výpravy jsme zvolili Aleše Dvořáka, který neúnavně a s úsměvem odpovídal na naše všetečné otázky. Dokonce jsme ho upláceli řízkama![]()
Fotky bohužel nedám žádné, jaksi jsem nezkontrolovala baterky ve foťáku ... pardonJeště fotil Václav, tak snad nějakou fotku dá.
tak Jihočeši - díky !
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
měl na výběr - vepřové a kuřecíPaphio píše:A jako velitele výpravy jsme zvolili Aleše Dvořáka, který neúnavně a s úsměvem odpovídal na naše všetečné otázky. Dokonce jsme ho upláceli řízkama![]()
Z vepře nebo z orchidejí?