Vyfotím a dodám, je to středně velká orchidea, pahlízy asi 10 cm a listy teprve dorůstají, ale tipuju je asi do 20cm. Květní stvol tak 30cm, ten můj je letos menší, ale u Luda byl tak 40cmEvaJ píše:o fotka celé rosltiny by nebyla ? Zajímá mě, jak je velká včetně květního stvolu. Díky
Evi tady jsou slíbené fotky, jen se omlouvám za kvalitu, můj foťák to nějak není schopez zkousnoutEvaJ píše:o fotka celé rosltiny by nebyla ? Zajímá mě, jak je velká včetně květního stvolu. Díky

Jakto, jen květní stvol je o deset cm vyšší než píšu, jinak to souhlasí, jen tedy metr není od jedničkyradzak píše:Kytka je to pěkná, ale trochu velká. Jen mi nějak nesedí ty míry na metru a v předchozím příspěvku
Tak tó joorchidejky píše:Jakto, jen květní stvol je o deset cm vyšší než píšu, jinak to souhlasí, jen tedy metr není od jedničkyradzak píše:Kytka je to pěkná, ale trochu velká. Jen mi nějak nesedí ty míry na metru a v předchozím příspěvku
Trochu obřík to je, ale proti Phaiusu a Calanthe u kterých stojí je to celkem prcekEvaJ píše:pěkná, ale přeci jen dost velkáškoda